Bilgisayarın toz temizliği nasıl yapılmalıdır?

Şahsen ben (kasam tamamen alüminyum olduğundan) kasamın içindeki tüm parçaları çıkarıp, kasayı suyla iyice yıkadım ve 1-2 saat kurumaya bırakıp, üzerindeki tozları kuru bezle aldım ve kasam parlamaya başladı. Anakart vb. parçaları nemli bir bezle silip kuru bezle kuruladıktan sonra 1 saat bekletin ve tekrar yerleştirin.
Nem elektronik için iyi bir şey değil.

Nem elektronik için iyi bir şey değil.
Gerçekten mi? Öğrettiğiniz iyi oldu. Bilmiyoruz ya :kızgın: Google da biraz araştırma yaparsanız, çoğu donanım uzmanının anakart ve ekran kartlarını suyla yıkayıp diş fırçasıyla temizlediğini ve 2-3 gün kurumaya bıraktıktan sonra kullandıklarını ve takır takır çalıştığını göreceksiniz. Ayrıca ben kalkıp PC'yi yıkayın demedim. Sadece biraz nemli bezle silip kuruladıktan sonra 1-2 saat kurumaya bırakın dedim.

Gerçekten mi? Öğrettiğiniz iyi oldu. Bilmiyoruz ya :kızgın: Google da biraz araştırma yaparsanız, çoğu donanım uzmanının anakart ve ekran kartlarını suyla yıkayıp diş fırçasıyla temizlediğini ve 2-3 gün kurumaya bıraktıktan sonra kullandıklarını ve takır takır çalıştığını göreceksiniz. Ayrıca ben kalkıp PC'yi yıkayın demedim. Sadece biraz nemli bezle silip kuruladıktan sonra 1-2 saat kurumaya bırakın dedim.
Tamam ya sakin ol bu kadar kızmana gerek yok. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı