Bilgisayarın tutulan sayıyı tahmin etmesi

Yanlış anlaşılmışım amacım kar kazanmak değil kendi kendime kod yazıyorum arkadaşlarımla iddiaya girdik o yüzden istemiştim. Gene de teşekkürler. Tam olarak nasıl ilerleyeceğimi söyleseniz de olurdu.
Artık telefonda rasgele Shorts'a bakarken bile karşıma çıkıyor Python tutorial'ları. Youtube'da kısa bi araştırma ile yapardınız.

Yanlış anlaşılmışım amacım kar kazanmak değil kendi kendime kod yazıyorum arkadaşlarımla iddiaya girdik o yüzden istemiştim. Gene de teşekkürler. Tam olarak nasıl ilerleyeceğimi söyleseniz de olurdu.
"Arkadaşlar merhaba. Bir tane proje yapmam lazım karşılığında oyun kolu kazanacağım."
Önce oyun kolu kazanacağım diyorsunuz, sonra kazanmayacağım diyorsunuz.

Çok zor gibi durmuyor. İyi bir phyton bilgim yok lakin yapabilirsin diye düşünüyorum. Yapacağımız şeyleri söylemişsin bunu koda dökmek çok zor birşey değil. Eğer bunu dönüştüremiyorsan ödülü hak edememişsin zaten.
Tam olarak nasıl yapacağımı çözememiştim. Tabi ki denedim ama olmadı. Ben de ilerleyişim mi yanlış acaba diye merak ettiğim için danışmak istedim.

"Arkadaşlar merhaba. Bir tane proje yapmam lazım karşılığında oyun kolu kazanacağım."
Önce oyun kolu kazanacağım diyorsunuz, sonra kazanmayacağım diyorsunuz.
Sadece arkadaşlarımla iddiaydı. Neyse

Tam olarak nasıl yapacağımı çözememiştim. Tabi ki denedim ama olmadı. Ben de ilerleyişim mi yanlış acaba diye merak ettiğim için danışmak istedim.
Gerçekten amacınız bu ise problem yok ama ilk soruyu yanlış sorduğunuz için resmen linç yediniz. Daha dikkatli ve istediğiniz şeyi güzel bir şekilde açıklamanızı tavsiye ederim.

Gerçekten amacınız bu ise problem yok ama ilk soruyu yanlış sorduğunuz için resmen linç yediniz. Daha dikkatli ve istediğiniz şeyi güzel bir şekilde açıklamanızı tavsiye ederim.
Evet haklısınız. Özür dilerim.

İddiayı kazanırsan oyun kolumu verecekler?
Evet 4 kişi olarak girdik. Kim daha önce yaparsa diğerleri paraları birleştirip. Alacaklar.

Tam olarak nasıl yapacağımı çözememiştim. Tabii ki denedim ama olmadı. Ben de ilerleyişim mi yanlış acaba diye merak ettiğim için danışmak istedim.

Çözümü kendin anlayacağın şekilde bir şema olarak kağıda yaz. Sonra Python veya başka bir programlama diline dönüöyürebilirsin. Kendine güven. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı