Bilgisayarın yanması nasıl engellenir?

Kayra342727

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, bazı videolarda görüyorum insanların bilgisayarları falan yanıyor çöp oluyor bende bayağı tırstım bu olaydan zaten malûm ekonomide de bilgisayar almak zorlaştı. Bilgisayarın yanmaması için ne gibi önlemler alınabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bazı videolarda görüyorum insanların bilgisayarları falan yanıyor çöp oluyor bende bayağı tırstım bu olaydan zaten malûm ekonomide de bilgisayar almak zorlaştı. Bilgisayarın yanmaması için ne gibi önlemler alınabilir?
Muhtemelen yaşamazsın ama yinede kaliteli soğutucu kullan.

Kaliteli bir PSU ya sahip olarak başlayabilirsiniz hocam. Alabileceğiniz en iyi önlem kaliteli bir PSU kullanmak ve akım korumalı prizler.

Muhtemelen yaşamazsın ama yinede kaliteli soğutucu kullan.
Muhtemeleni yok bence hocam hiç beklemediğin anda bir elektrik kesintisi bile binlerce liralık sistemi çöp ediyor.

Kaliteli bir PSU ya sahip olarak başlayabilirsiniz hocam. Alabileceğiniz en iyi önlem kaliteli bir PSU kullanmak ve akım korumalı prizler.
Kesinlikle. Bu iki parca alindiktan sonra %99.999 guvendesiniz diye düşünüyorum.
Anladım çok teşekkür ederim.:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı