Bilgisayarın Yavaş Çalışması

Önce bir eleştiri yapalım.

@Emir Sarçiçek Cımbızla laf almaya çalışıyoruz! RX 380 ne? 8Gb RAM ne? [GB = Gigabyte], [Gb = Gigabit]

Tamam anlaşılıyor; RX 380'in RX 480 ya da RX 580 olduğu, belki de R9 380? Muhtemelen R9.

PSU ne? Bir Dünya 750W Everest PSU modeli var! SSD'nin modeli ne? HDD'nin modeli ne? Bellek çift kanal mı, tek kanal mı ve frekansı...vb direk modeli yaz en iyisi.

FX 9590'ın termal eşiği 57 derece, yani 57 derecenin altında tutmaya çalış. Ekran kartının ısı değeri normal. PSU'nun işlemciye yetmediği kanısına nasıl vardın?
Evet bende şimdi farkettim RX yazdığımı,karıştırdım ne yazacağımı. Psunun işlemciye yetmediği kanısına bilgisayarı topladığımda ve ilk açtığımda hemen kapanıyordu nedeninin işlemci olduğunu anladım ve işlemcinin çalışma hızını düşürdüm. Düşürmem ile beraber bilgisayar normal şekilde çalışmaya başladı. Ayrıca RAM tek kanal 1600 MHZ. PSU ve SSD'nin modelini bilmiyorum.

Son düzenleme:
Evet bende şimdi farkettim RX yazdığımı,karıştırdım ne yazacağımı. Psunun işlemciye yetmediği kanısına bilgisayarı topladığımda ve ilk açtığımda hemen kapanıyordu nedeninin işlemci olduğunu anladım ve işlemcinin çalışma hızını düşürdüm. Düşürmem ile beraber bilgisayar normal şekilde çalışmaya başladı. Ayrıca RAM tek kanal 1600 MHZ. PSU ve SSD'nin modelini bilmiyorum.
Hocam PSU modelinizi öğrenmek için kasanın kapağını açıp bakabilirsiniz. Zira SSD'de o şekilde öğrenilebilir. Ayrıca eğer anlamıyorsanız güç kaynağının fotoğrafını buraya atabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı