Bilgisayarın zihin okumasa

Ronnietory

Hectopat
Makaleler
1
Biraz garip ama bazen böyle düşünüyorum. YouTube vs. sosyal medya sitelerinde gezerken düşündüğüm bir şey birkaç dakika sonra önümde oluyor. Bu benim kullanış verilerimle alakalı olabilir, bilmiyorum. Fakat düşündüğüm bir şeyin birkaç dakika sonra önüme gelmesi beni biraz düşündürüyor.

Biraz garip ama bazen böyle düşünüyorum. YouTube vs. sosyal medya sitelerinde gezerken düşündüğüm bir şey birkaç dakika sonra önümde oluyor. Bu benim kullanış verilerimle alakalı olabilir, bilmiyorum. Fakat düşündüğüm bir şeyin birkaç dakika sonra önüme gelmesi beni biraz düşündürüyor.

Eğer mikrofonun çalışıyorsa Google zaten dinliyor. İnternette bununla ilgili videolar bile var. Senin isteğin üzere reklam koymak için böyle bir çözüm bulmuşlar. Bunu YouTube bile kullanıyor telefonun yanındayken bir kanal falan söylersen YouTube algoritmasını değiştirip o kanalı önüne koyuyor.

Biraz garip ama bazen böyle düşünüyorum. YouTube vs. sosyal medya sitelerinde gezerken düşündüğüm bir şey birkaç dakika sonra önümde oluyor. Bu benim kullanış verilerimle alakalı olabilir, bilmiyorum.
Zihin okuması değil bu algoritma. Girdiğin sitelere göre ya da mikrofon varsa ona göre senin verini alıp Google kendi içinde işliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı