Bilgisayarınız düzgün başlatılmadı hatası

Polvex

Kilopat
Bilgisayarınız düzgün başlatılmadı hatası aldım. Format atmak için USB belleğe Windows yükleyebileceğim ek bir bilgisayar yok. "bilgisayarı sıfırla" kısmına tıklamak riskli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınız düzgün başlatılmadı hatası aldım. Format atmak için USB belleğe Windows yükleyebileceğim ek bir bilgisayar yok. "bilgisayarı sıfırla" kısmına tıklamak riskli midir?

Ben biraz açmaya zorlamıştım sonra otomatik kurtarmadan bir şeylere tıkladım oldu sizde deneyin.

Pek çok kez sıfırladım. Windows yeni kurulmuş gibi olur. Sıfırlama esnasında dosyalarınızı korumayı seçebilirsiniz ancak yüklü tüm oyunlar ve programlar kalkar.
*** Sıfırlama esnasında ethernet kablosu takılı olsun. Windows açıldıktan sonra Windows güncellemeler tamamlanmadan herhangi bir şey yüklemeyin, önce güncellemeleri tamamlayın.

Teşekkür ederim

Ben biraz açmaya zorlamıştım sonra otomatik kurtarmadan bir şeylere tıkladım oldu sizde deneyin.
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…