Bilgisayarınız düzgün başlatılmadı hatası aldım. Format atmak için USB belleğe Windows yükleyebileceğim ek bir bilgisayar yok. "bilgisayarı sıfırla" kısmına tıklamak riskli midir?
Pek çok kez sıfırladım. Windows yeni kurulmuş gibi olur. Sıfırlama esnasında dosyalarınızı korumayı seçebilirsiniz ancak yüklü tüm oyunlar ve programlar kalkar.Bilgisayarınız düzgün başlatılmadı hatası aldım. Format atmak için USB belleğe Windows yükleyebileceğim ek bir bilgisayar yok. "bilgisayarı sıfırla" kısmına tıklamak riskli midir?
Teşekkür ederimPek çok kez sıfırladım. Windows yeni kurulmuş gibi olur. Sıfırlama esnasında dosyalarınızı korumayı seçebilirsiniz ancak yüklü tüm oyunlar ve programlar kalkar.
*** Sıfırlama esnasında ethernet kablosu takılı olsun. Windows açıldıktan sonra Windows güncellemeler tamamlanmadan herhangi bir şey yüklemeyin, önce güncellemeleri tamamlayın.
Teşekkür ederimBen biraz açmaya zorlamıştım sonra otomatik kurtarmadan bir şeylere tıkladım oldu sizde deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.