Bilgisayarınıza en çok üzüldüğünüz an

Evet dün (4 yıllık) laptopun şarj aleti bozuldu. Ve şuan (orjinal) bataryasıda bozuk yeni batarya aldık okadar dandiktiki 3 ayda bozuldu. Garantiye gönderdik. Yeni batarya verdiler oda 3 ay dayandı. Şimdi bidaha garantiye gönderdik ama 3 aydır ses seda yok. Adamlar bizden bıktı. Herhalde.

Çat diye elektrikler gidince bilgisayarıma üzülüyorum bende gidiyorum.

Evde eskiden Exper marka bir bilgisayar vardı onu yanlışlıkla bozduğumdan dolayı 4 senedir bilgisayarsız kalmıştım. Ondan sonra bilgisayarlara merakım olduğundan okulda bozulan bir bilgisayarı tamir ettim ve tekrar bilgisayara kavuştum

İlkokuldayken masaüstü PC'm vardı sistem özellikleri büyük ihtimal daha iyiydi şuan ki den buna eminim o PC'yi bir tanıdığa yok fiyatına sattık o satılınca çok üzülmüştüm o PC de sadece ETS 2 ve GTA San Andreas ve Vice City oynuyordum ah şimdiki kafam olsaydı neler oynardım o PC de neler.

20 saat overclocklu bir şekilde GTA 5 speedrunu yaptığım günler. Ah emekli R7 350X, seni unutmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…