Bilgisayarsız Windows 11 kurulum flashı nasıl hazırlanır?

İnternet kafede hazırlayabilirsin. Bu video yardımcı olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Laptop FreeDOS geldi, etrafımdaki kimsede PC vb. yok, ne yapayım sizce? İnternet kafede falan mı kurdurayım?

Bilgisayarı olan bir arkadaşınızdan istemeniz daha sağlıklı olur. Bir adet flash alıp arkadaşınıza verin zaten kurması çok basit kurulum aracı var internete bağlı olarak 30 dakikada falan kurulur. Ben şahsen internet kafeden indirdiğim dosyayı flashıma atmam hatta flashı internet kafe pcsine takam bile ben güvenemiyorum şahsen. Çoğu mahalle internet kafeleri orijinal oyun bile almıyor virüs programları falan olduğunu düşünmüyorum ben güvenmezdim.

Bilgisayarı olan bir arkadaşınızdan istemeniz daha sağlıklı olur. Bir adet flash alıp arkadaşınıza verin zaten kurması çok basit kurulum aracı var internete bağlı olarak 30 dakikada falan kurulur. Ben şahsen internet kafeden indirdiğim dosyayı flashıma atmam hatta flashı internet kafe pcsine takam bile ben güvenemiyorum şahsen. Çoğu mahalle internet kafeleri orijinal oyun bile almıyor virüs programları falan olduğunu düşünmüyorum ben güvenmezdim.
Yok kanka valla sordum onunki bozulmuş mecbur yapmam lazım int cafede ya da bilgisayarcıda.

Yok kanka vallahi sordum onunki bozulmuş mecbur yapmam lazım int cafede ya da bilgisayarcıda.

O zaman bilindik kaliteli bir cafe bulabilirseniz oraya gidin hocam. Benim yaşadığım yerde tüm internet kafeler merdiven altı ben o yüzden böyle yazdım ama büyük şehirde yaşıyorsanız güvenilir cafelerde sıkıntı olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı