Laptop FreeDOS geldi, etrafımdaki kimsede PC vb. yok, ne yapayım sizce? İnternet kafede falan mı kurdurayım?
Biliyorum kurulmasını iso-indir-rufus-aktar-flash bellek tak kurulumu yap. Sence bir şey dermi sahibi indirmeme felanKurulması çok kolay internet kafeye gidip kendiniz yapabilirsiniz.
Biliyorum kurulmasını ISO-indir-Rufus-aktar-flash bellek tak kurulumu yap. Sence bir şey dermi sahibi indirmeme falan![]()
Yok kanka valla sordum onunki bozulmuş mecbur yapmam lazım int cafede ya da bilgisayarcıda.Bilgisayarı olan bir arkadaşınızdan istemeniz daha sağlıklı olur. Bir adet flash alıp arkadaşınıza verin zaten kurması çok basit kurulum aracı var internete bağlı olarak 30 dakikada falan kurulur. Ben şahsen internet kafeden indirdiğim dosyayı flashıma atmam hatta flashı internet kafe pcsine takam bile ben güvenemiyorum şahsen. Çoğu mahalle internet kafeleri orijinal oyun bile almıyor virüs programları falan olduğunu düşünmüyorum ben güvenmezdim.
Yok kanka vallahi sordum onunki bozulmuş mecbur yapmam lazım int cafede ya da bilgisayarcıda.
telefondan isoyu flasha atıp internet kafeye gidip yazacaktım intenet kafeci izn vermedı usbleri kapalıydı kasaların acmaya 30 tl almıstı adama karsı nefretım hala sonmedıKurulması çok kolay internet kafeye gidip kendiniz yapabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.