Bilgisyar oyundan atıp mavi ekran veriyor

MSHD

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 8400F Ekran Kartı: RTX 5070 Anakart: Asus Prime H610M-K
Arkadaşlar Valorant oynarken birden attı mavi ekran verdi. 5 defa oldu sonra düzeldi sonra tekrar attı. Sonra GTA 5'te denedim onda da atıyor. Spotify açtım onda da attı. Sanırım verdiği mesaj System error alt satırda da Memory sanırım RAM ile ilgili hata veriyor. Yardımcı olursanız teşekkür ederim.

Hatalı sürücü varsa kaldır güvenli modda başlanırsan bir şey değişmez ama yine de dene.

Memtest86 ile Bozuk RAM Testi. Memtest yapın bir de RAM'ler bozukmu değil mi diye.

Ya da yapmayın PassMark yapmış sınız.
şuan güvenli moddayım bir oyuna girmeyi deneyim hemen

tabiki hiçbir oyuna da girmiyor.

sisteme full test yaptım sorun çıkmadı acaba format çözer mi işi?

Şu an güvenli moddayım bir oyuna girmeyi deneyim hemen.

Tabii ki hiçbir oyuna da girmiyor.

Güvenli modda çık hatalı sürücüyü sildiysen veya devre dışı bıraktıysan sorun halledilmiş demektir düzelip düzelmediğini paylaşırsanız sevnirim.

Şu an güvenli moddayım bir oyuna girmeyi deneyim hemen.

Tabii ki hiçbir oyuna da girmiyor.

Sisteme full test yaptım sorun çıkmadı acaba format çözer mi işi?

Formatı kafanız tak ettiğinde atın sildiyseniz hatalı sürücüyü düzelir yüksek ihtimalde.

Asus system product name hatasını veriyor silmeli miyim?

Bir sürü hata mesajı var monitörden mouse a kadar hepsini silerisem sıkıntı çıkabilir.

ASUS System product name hatasını veriyor silmeli miyim?

Bir sürü hata mesajı var monitörden mouse a kadar hepsini silerisem sıkıntı çıkabilir.

Vallahi hocam bir şey diyemem hakkına girmek istemiyorum arastır yap ben sana baştada uyardım yani hakkına girmek istemiyorum.

En kötü format atın.

Kral GTA 5'e girdim 2 dk sonra attı hataları atıyorum hemen.

Vallahi hocam bir şey diyemem hakkına girmek istemiyorum arastır yap ben sana baştada uyardım yani hakkına girmek istemiyorum.

En kötü format atın.
estafriullah sizlik problem olmaz da hata mesajlarını atsam belki biraz yardımın dokunur ne bileyim.

@Ekrem Solak

bellek okumuyor sanırım gene onla ilgili hata verdi.

Dosya Ekleri

• IMG_2919.jpeg
    IMG_2919.jpeg
    244,9 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_2918.jpeg
    IMG_2918.jpeg
    150,9 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_2917.jpeg
    IMG_2917.jpeg
    189,8 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_2916.jpeg
    IMG_2916.jpeg
    424,2 KB · Görüntüleme: 10
İnvidia ve spofty da bilinmeyen yazılım diyor 1.sini de yeterli kaynak yok diyor sonuncusunu anlamadım hocam ilk defa karşılaştıgım şeyler format atmanız daha doğru olur ve size önerim Windows 10 Pro'ya geçin çünkü Windows 11 de bir sürü hata oluyor bazı kişilerde.

Ne yapayım sorun çözüldü mü demeliyim?

İnvidia ve spofty da bilinmeyen yazılım diyor 1.sini de yeterli kaynak yok diyor sonuncusunu anlamadım hocam ilk defa karşılaştıgım şeyler format atmanız daha doğru olur ve size önerim Windows 10 Pro'ya geçin çünkü Windows 11 de bir sürü hata oluyor bazı kişilerde.

Memtest86'ya soktum diğer test kısa sürmüştü 2 saat sonra bilgilendirceğim ortalama 2-3 saat sürüyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı