Bilinçli olarak bilgisayarınıza/bilgisayarına zarar verdiniz mi?

Beni izleyemesinler diye küçük Türk bayrağının demiri ile Laptop'umun Webcam'ini çizdim. Bant ile uğraşmamak için kökten çözüm.

Eski bir masaüstü bilgisayarım vardı o zamanlarda küçüktüm. Bilgisayarı açıyordum görüntü gelmiyordu, bende her Power tuşuna bastığımda kasanın üst kısmını yumrukluyordum,görüntü gelir diye. Sorunu iki RAM'den birisini çıkararak çözmüştüm, 1 GB ve 512 MB RAM'lerden 1 GB olanı arızalanmış. Tabi bu sorunu çözüme kavuşturana kadar kasa yamulmuştu. Sonra 512 MB ile kullanmaya devam ettim. Acayip mutlu olmuştum ama çalışınca.

Ben sinirlenince dizimi dövüyorum genellikle bir şeye vursam en az 250 lira gidecek çünkü.

Gereksiz kurcaladığım için zamanında kasayı bayağı pert ettim.

Bir ara dandik step ile iPhone kulak içi kulkalığı kullanırken sinirden kulaklığı şak diye laptopun ekranına attım ekran bozuldu sonra da enayi gibi 700-800 TL verdim

Valorant oynarken klavyemi ve kulaklığımı kırmıştım. Şu oyun adamı katil eder. Acilen şu oyunu bırakmam lazım da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…