Bilinçli olarak bilgisayarınıza/bilgisayarına zarar verdiniz mi?

Beni izleyemesinler diye küçük Türk bayrağının demiri ile Laptop'umun Webcam'ini çizdim. Bant ile uğraşmamak için kökten çözüm.

Eski bir masaüstü bilgisayarım vardı o zamanlarda küçüktüm. Bilgisayarı açıyordum görüntü gelmiyordu, bende her Power tuşuna bastığımda kasanın üst kısmını yumrukluyordum,görüntü gelir diye. Sorunu iki RAM'den birisini çıkararak çözmüştüm, 1 GB ve 512 MB RAM'lerden 1 GB olanı arızalanmış. Tabi bu sorunu çözüme kavuşturana kadar kasa yamulmuştu. Sonra 512 MB ile kullanmaya devam ettim. Acayip mutlu olmuştum ama çalışınca.🙂

Hiç kendi sisteminize veya bir başkasının sistemine kasıtlı olarak zarar verdiniz mi? Gıcık olduğunuz biri olabilir, yeni sistem istiyor olabilirsiniz. Sebebiyle beraber yazar mısınız? Bir kez eski laptopumda 101 derece olmasına rağmen ısınıp kapansın diye oyun oynamaya devam etmiştim.

Ben sinirlenince dizimi dövüyorum genellikle bir şeye vursam en az 250 lira gidecek çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı