Bilindik oyun satış sitesinden dava yemek

Keaofu

Centipat
Daha fazla  
4-5 gün önce bilindik bir oyun satış sayfasından Rainbow Six: Siege hesabımı sattım. Alıcıya hesabı sağlıklı bir şekilde verdim. Hesapta hiçbir şekilde sorun yok ama alıcı hesaba bilgisayar üzerinden bağlanamıyormuş sadece konsolundan hesaba giriş yapabiliyormuş. İade etmek istediğini söyledi ama çoktan onayladı ve parayı çekmiştim bile. Daha sonra sayfaya 2-3 gün giremedim işlerimden dolayı ve bugün girdiğimde dava edeceğini falan yazmış.

Hesapta sorun yok çekme durumu kesinlikle yok zaten hesaplarımı temiz veriyorum. Böyle bir durum başıma da ilk kez geliyor. Hesap doğru konsolundan giriş yapabiliyor ama bilgisayarından oynayamıyor diye dava edeceğini söyledi. Burada sorun veya haklılık kimde hesap bende iken ben konsoldan da bilgisayardan da oynayabiliyordum başka bir arkadaşımın bilgisayarından da oynayabiliyordum ben böyle bir sorun hiç almadım. Alıcı nasıl bilgisayardan hesaba giremiyor? Ve şimdi burada suçlu ben miyim ne yapmam lazım? Destek ekibine de yazdım ama cevap alamadım daha.

R6s hesabınız derken Ubisoft hesabınızı mı verdiniz?

Oyunu Steam üzerinden almıştım ama Steam hesabımı satmıştım Ubisoft'tan da Steam bağlantımı kaldırmıştım Steam hesabımı sattıktan sonra da hesabıma sağlıklı bir şekilde giriş yapabiliyordum Epic gamesten oynuyordum bu sefer hem konsoldan oynuyordum sonra alıcı ubisofta ticket atmış ve bana böyle bir şey yazdı.

• İlk Steam hesabınız gerekli.
  • Siz satmışsınız hesabı adamlar Steam'in oyunun size ait olduğuna dair fiş istiyor.

Oyunu Steam üzerinden almıştım ama Steam hesabımı satmıştım Ubisoft'tan da Steam bağlantımı kaldırmıştım Steam hesabımı sattıktan sonra da hesabıma sağlıklı bir şekilde giriş yapabiliyordum Epic gamesten oynuyordum bu sefer hem konsoldan oynuyordum sonra alıcı ubisofta ticket atmış ve bana böyle bir şey yazdı.

• İlk Steam hesabınız gerekli.
  • Siz satmışsınız hesabı adamlar Steam'in oyunun size ait olduğuna dair fiş istiyor.
Alan arkadaş sanırım PC üzerinde oyunu almadığı için giremiyor hesaba yani bu alan kişinin sorunu. Ubisoft hesabı sadece oyuna bağlanmak için lazım oyunu diğer platformlardan alıp bağlantınızı kaldırırsanız Ubisoft üzerinden oynayamaz diye biliyorum. Konsolda oyuna sahip olduğu için girebiliyordur.

Alan arkadaş sanırım PC üzerinde oyunu almadığı için giremiyor hesaba yani bu alan kişinin sorunu. Ubisoft hesabı sadece oyuna bağlanmak için lazım oyunu diğer platformlardan alıp bağlantınızı kaldırırsanız Ubisoft üzerinden oynayamaz diye biliyorum. Konsolda oyuna sahip olduğu için girebiliyordur.

Hocam size konuşmanın bir kısmını göstereyim.
  • Hallettim hocam ama kendi başıma yaptığınız hiç hoş olmadı bir satıcı olarak anlayış beklerdim sizden hiç mesajlarıma bile bakmadınız ama uğraştım ve yaptım.
  • Merhaba hocam.
  • İşlerimden dolayı bilgisayara giremedim bile aklımdan da çıktı tamamen.
  • Hesabı size vermek istiyorum.
  • Ben size sahte satış falan yapmadım hesabı size verdim oyuna giriş yapamamanız benim sorunum değil ben bu sayfamda 7 satış yaptım kimse böyle bir şey demedi.
  • Bağlanmıyordu hesap kaldı ki sadece PS5 bağlayabildim PC değil.

Hocam size konuşmanın bir kısmını göstereyim.
  • Hallettim hocam ama kendi başıma yaptığınız hiç hoş olmadı bir satıcı olarak anlayış beklerdim sizden hiç mesajlarıma bile bakmadınız ama uğraştım ve yaptım.
  • Merhaba hocam.
  • İşlerimden dolayı bilgisayara giremedim bile aklımdan da çıktı tamamen.
  • Hesabı size vermek istiyorum.
  • Ben size sahte satış falan yapmadım hesabı size verdim oyuna giriş yapamamanız benim sorunum değil ben bu sayfamda 7 satış yaptım kimse böyle bir şey demedi.
  • Bağlanmıyordu hesap kaldı ki sadece PS5 bağlayabildim PC değil.
Siz oyunu Steam'den aldığınız için Ubisoft üzerinde bulunan R6S size ait değil. Steam'de ki size ait. Ubisoft üzerinde sadece hesabınız var ve o hesabı sahip olduğunuz her platformda oynayabilirsiniz ama dikkat edin sahip olduğunuz. Epic'ten alın MS Store'dan alın Steam'de başka hesap açıp R6S alın yine aynı Ubisoft hesabıyla oynarsınız ama oyunu Ubisoft mağazasından almadığınız için Ubisoft üzerinden direkt açmaya çalıştığınızda oynayamazsınız çünkü ordan satın almadınız zaten bu yüzden arkadaş Steam hesabınızı falan istemiş. Siz satış yaparken hesabı satmışsınız oyunu değil. Büyük ihtimallede PS5 üzerinde oyuna sahip olduğu için girebilmiş ama PC'de olmadığı için girememiş.

Eğer arkadaş Ubisoft Connect üzerinde R6S'ye sahipse şu sayfayı atın destek ile konuşsun. Sahip olduğu oyunu sizin R6S hesabına aktarmaya çalışsın. Bu şekilde girer diye düşünüyorum.
Please note that it is not possible to merge Ubisoft accounts, however in some cases it is possible to transfer the ownership of your games to another Ubisoft account

Bu arada asıl sorunuzu atladım kusura bakmayın, davalık olmazsınız zaten hesap al-sat işleri yasal değil ama yinede bir ürün satmışsınız arkadaşa destek olmaya çalışmanız insanlıktır. Durumu açıklar ve yardımcı olmaya çalışırsanız olay çözülür.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı