Bilinmeyen Aygıt Sürücü Nasıl Tespit Edilir?

Ekran görüntüsü yeniyse, Eset hala duruyor. Aşağıdaki bağlantıdan kaldırma (remover) aracını indir, altındaki bağlantıda nasıl yapılacağı anlatılıyor gayet basit. Sonra bilgisayarı yeniden başlat ve sorunu kontrol et. Sorunlar devam ediyorsa AIDA64 raporu paylaş, fakat yarın bakabilirim ve ayrıca sorun devam ediyorsa bu şekilde sonuç alman çok zor boşuna temiz kurulum demiyorum.

EK: Sayfayı bulamıyorum ve şu an hiç vaktim yok. Denetim masası program kaldırda nod32'yi kontrol et veya tekrar kurup ondan sonra program kaldırdan kaldırabilirsin.

Eset kaldırdım abi zor oldu çok inatçı bi programmış :) Cpu %100 olunca Windows Hizmetleri için Ana Bilgisayar İşlem %98ini yiyor talimatlarını bekliyorum abicim iyi geceler

Talimat değil tavsiyem temiz kurulum. Svchost pek çok nedenden işlemciyi bu şekilde kullanabilir. Bunların başında zararlı yazılımlar (virüs, crack vb.) gelir. Zararlı yazılımlar dışında, sürücüler ve hizmetler de buna yol açabileceğinden sorunun kaynağı net bilinmiyorsa ve ne gibi bir işlemden sonra bu sorunun başladığı hatırlanmıyorsa bulmak uğraştırır. İşletim sistemi sürümün 10586.218 değilse (arama kutusuna winver yazıp [Enter]) tüm Windows güncelleştirmelerini tamamla. Sorun devam ediyorsa temiz kurulum yapmanı ve ilk iş olarak tüm Windows güncelleştirmelerini gerçekleştirmeni nVidia dışında sürücü kurmamanı tavsiye ederim. Bilinmeyen aygıt olursa forumda paylaşırsın. Bir süre kullandıktan sonra herhangi bir sorun yoksa diğer güvendiğin yazılımları kurabilirsin.

Talimat değil tavsiyem temiz kurulum. Svchost pek çok nedenden işlemciyi bu şekilde kullanabilir. Bunların başında zararlı yazılımlar (virüs, crack vb.) gelir. Zararlı yazılımlar dışında, sürücüler ve hizmetler de buna yol açabileceğinden sorunun kaynağı net bilinmiyorsa ve ne gibi bir işlemden sonra bu sorunun başladığı hatırlanmıyorsa bulmak uğraştırır. İşletim sistemi sürümün 10586.218 değilse (arama kutusuna winver yazıp [Enter]) tüm Windows güncelleştirmelerini tamamla. Sorun devam ediyorsa temiz kurulum yapmanı ve ilk iş olarak tüm Windows güncelleştirmelerini gerçekleştirmeni nVidia dışında sürücü kurmamanı tavsiye ederim. Bilinmeyen aygıt olursa forumda paylaşırsın. Bir süre kullandıktan sonra herhangi bir sorun yoksa diğer güvendiğin yazılımları kurabilirsin.

Eset kaldırıldı office programlarıda crackli olduğu için kaldırdım şuan laptop ilk açıldığından itibaren 10-15 dakika boyunca disk yüzde yüz oluyor ondan sonra normal değerlerine düşüyor. Akşama doğru dediğin winver olayını yapıp tekrar bildiririm abi. Bu arada teşekkür ederim seni baya uğraştırıyorum :)

Bir süre disk kullanımı sonrasında normale dönüyorsa bu işlem göz ardı edilebilir (dizin oluşturma vb. işlemler diski bir süre kullanır). Güncellemelerden sonra aşağıdaki bağlantıdan adwcleaner'ı incele ve kullan.

AdwCleaner ile Reklam Temizliği

Dosya Ekleri

• 3.PNG
    3.PNG
    9,4 KB · Görüntüleme: 226
Abi CS.GO daki takılma sorunlarım devam ediyor. Ne öneriyosun bana? Ramı yükselttem gerekmi çünkü bundan 1 ay önce full ayarlarda 250 fps ile oynadıgım oyunu 1 aydır kanser olarak oynuyorum Temiz kurulumdan sonra sorunum devam ediyor.Sorun ram ise hemen 8GM Ram alıp takarım bilgisayara. Ama sorun ramden kaynaklansın zannetmiyorum. Bunu ogrenmen ıcın gereken şeyleri madde halinde yazabilirsin.

@Percival Darksword - Güncelleştirme yapmak için "Tamam" diyorsan şu şekilde:

İşlem merkezi > Tüm ayarlar > Güncelleştirme ve güvenlik > Güncelleştirmeleri denetle

veya

Arama kutusuna ayarlar yaz [Enter] > Güncelleştirme ve güvenlik > Güncelleştirmeleri denetle

@Emre nk - CS GO hakkında maalesef bir fikrim yok. O sorun ile ilgili bir konu açarsan oyun oynayan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

@Percival Darksword - Güncelleştirme yapmak için "Tamam" diyorsan şu şekilde:

İşlem merkezi > Tüm ayarlar > Güncelleştirme ve güvenlik > Güncelleştirmeleri denetle

veya

Arama kutusuna ayarlar yaz [Enter] > Güncelleştirme ve güvenlik > Güncelleştirmeleri denetle

@Emre nk - CS GO hakkında maalesef bir fikrim yok. O sorun ile ilgili bir konu açarsan oyun oynayan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Abi güncellemelere geldim güncelleme yapıyorken yüzde 1 de donmuş onu kapattım otomatik güncellemeleri iptal ettil laptop kendine geldi :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı