Mesleğini sorduğum için özel hayatına inmemle suçladın beni. Gelip savunduğun kelimelere bak. İşinize gelen doğru oluyor sizin için.Köylü bir hakaret değildir. Kaldı ki; Hırsız diyoruz çünkü ne kadar kabul etmeseniz de korsan yazılım kullandığınız için hırsızsınız.
Ben mi yanlış biliyorum yoksa çoğu şirket öğrencilere ücretsiz programlar yok mu ?
Mesleğini sorduğum için özel hayatına inmemle suçladın beni. Gelip savunduğun kelimelere bak. İşinize gelen doğru oluyor sizin için.
Çoğu şirket okullar için ücretsiz versiyonlarını yayınlıyor, neredeyse bildiğim tüm programlar, oyunlarda Education Edition versiyonları var. Mesela öğrenci mailiniz var ise Office Education edition'ı ücretsiz kullanabiliyorsunuz diye biliyorum.Ben mi yanlış biliyorum yoksa çoğu şirket öğrencilere ücretsiz programlar yok mu ?
Mesleğini sorduğum için özel hayatına inmemle suçladın beni. Gelip savunduğun kelimelere bak. İşinize gelen doğru oluyor sizin için.
MEB'in lisanslarını sen al demedim. Dizüstü bilgisayarını kendi paranla alıp almadığını sordum. Orijinal Windows kullandığını söylüyordun çünkü.Hocam söylediğiniz kelimeleri tekrar edeyim; sen babanın parasıyla aldın. Annenin parasıyla aldın. Neden onların parasıyla aldın. Neden kendin çalışıp almadın neden MEB'in lisanslarını sen almıyorsun. Aksini savunabilir misin?
Mesele eğitim mi yoksa mükemmeliyetçilik mi?
MEB'in lisanslarını sen al demedim. Dizüstü bilgisayarını kendi paranla alıp almadığını sordum. Orijinal Windows kullandığını söylüyordun çünkü.
Onun bilgisayarını kendi parasıyla yada babasının parasıyla alması seni neden ilgilendiriyor? Orijinal Windows kullanan herkes baba parasıyla bilgisayar toplamıyor, laptop almıyor.MEB'in lisanslarını sen al demedim. Dizüstü bilgisayarını kendi paranla alıp almadığını sordum. Orijinal Windows kullandığını söylüyordun çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.