Ben maalesef onu dahi yapamıyorum 1 mbit internet hızı ile Google arama bölümünü dahi göremiyorum.Bizim bilgisayarlar Win 7 ama hoca XP.Adam birşey bilmiyor. Ben de derste sıkılınca Technopat a giriyorum. Hoca da gelip işin gücün ekran kartları ve sistemlerle uğraşmak diyor. Her derste bu oluyor.
Bizim okul 2009 da açıldığından az da olsa internet hızlı. Tahtadan youtube a girip 240p de video izleyebiliyoruz. (30 sınıf var + 16 20 PC)Ben maalesef onu dahi yapamıyorum 1 mbit internet hızı ile Google arama bölümünü dahi göremiyorum.
Helal olsun.Bizim okulun sistemi bayağı kötüydü. Windows XP işletim sistemi olan 256mb ram'e sahip olan bir sistemdi. Bende bir sistem çıkarttım müdüre ve kabul edildi. Biz kullanamadık ama bu senekiler kullanıyor.
Biz onu bile yapamıyoruz. Sınıfta birisinin sınırsız İnternet'i var hocalarda yararlanıyor.Bizim okul 2009 da açıldığından az da olsa internet hızlı. Tahtadan youtube a girip 240p de video izleyebiliyoruz. (30 sınıf var + 16 20 PC)
Bu arada çok haklısın. Bu hafta tahtadan Youtube.com'a erişimi engellemişler.Hayır hocam anlamadığım şu kütaphane yok tamamda internete engel koymak nedir biz istediğimiz bilgileri nereden öğreneceğiz?
Ben bu gün girdim hatta müzik bile indirdim.Bu arada çok haklısın. Bu hafta tahtadan Youtube.com'a erişimi engellemişler.