Bilişim dersinden kalınır mı?

Kağıdınıza bakmaya gittiyseniz ve cevap kağıdıyla farklı cevaplar verdiyse yapabileceğiniz pek bir şey yok ama kağıdınızı kontrol etmenize izin vermediyse bir dilekçe yazıp okul müdürüne teslim edin, objektif değerlendirme yapmadığını ve adam kayırdığını düşünüyorum bu yüzden başka bir hocanın (eğer okulunuzda başka bir hoca yoksa heyetin) kontrol etmesini isteyin.

Kağıdımı gördüm. Ben çok yanlış yapmışım ama ben kod yazarken virgül koymayı unuttuğum için 7 puan kırmış arkadaş kesme işareti koymayı unuttuğu için 3 puan kırmış. Bunları kaynak göstererek kaç defa dilekçe vs... verdik. Benim dışımda da çoğu öğrenci ve veli bu hocadan rahatsız.

Kağıdımı gördüm. Ben çok yanlış yapmışım ama ben kod yazarken virgül koymayı unuttuğum için 7 puan kırmış arkadaş kesme işareti koymayı unuttuğu için 3 puan kırmış. Bunları kaynak göstererek kaç defa dilekçe vs... Verdik. Benim dışımda da çoğu öğrenci ve veli bu hocadan rahatsız.

Okul idaresi dışında, bulunduğunuz ilçenin Milli Eğitim Müdürlüğüne şikayette bulunun.

Kağıdımı gördüm. Ben çok yanlış yapmışım ama ben kod yazarken virgül koymayı unuttuğum için 7 puan kırmış arkadaş kesme işareti koymayı unuttuğu için 3 puan kırmış. Bunları kaynak göstererek kaç defa dilekçe vs... verdik. Benim dışımda da çoğu öğrenci ve veli bu hocadan rahatsız.
Cevap kağıdında öyle puanlandırma yaptıysa yapabileceğiniz çok bir şey yok maalesef
dilekçede hoca ondan 3 benden 7 puan kırdı gibi bir mazaret çoğu kurumda dikkate bile alınmaz, üniversitede hiç umursanmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı