Bilişim Suçlarla Mücadele Birimi Harddisklerimi İade Etmiyor

Ramazan Kambay

Hectopat
Katılım
6 Nisan 2017
Mesajlar
74
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 1 Ocak 2017'de 4 adet harddiskimi, flash bellekler, hafıza kartlarımı ev aramasında köyde oturduğum için jandarma alıp Ankara bilişime gönderdi ve 3 ay sonra bilgisayar kasamla birlikte hepsini teslim aldım. Daha sonra 9 Kasım 2017'de tekrar farklı bir konuda ev aramasında 2 adet harddiskimi akıllı telefonumu ve DVR güvenlik kamera kaydedici aldılar DVR cihazında HDD olmadığı için Ankara'ya göndermediler. Aradan neredeyse 9 ay geçmesine rağmen halen teslim etmediler neredeyse her hafta jandarma karakoluna gidip durumu sorduğumda bir haber olmadığını söylüyorlar. Ankara bilişimi aradığımda ise hangi birimden teslim alındıysa o birime bilgi verebileceklerini söylüyorlar ve bana bilgi vermiyorlar. Ev arama sebebi ise özel hayatın gizliliği ile alakalı ve bu harddisklerin içerisinde masum olduğumu kanıtlayacak telefon görüşme kayıtlarıyla cep telefonumda bulunan yazışmalar olduğunu dosya ekine sunmuştum. Bence bu bilişim incelemeyi tamamladı ve işi bitince eşyalarımı depoya koydu. Sizce bu bilişimden eşyalarımı nasıl alabilirim? Bekle bekle haber geleceği yok bu kadar uzun sürmesi normal değil bu konuda ne yapabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yine aynı şekilde adli yollarla mümkün olabileceğini düşünüyorum. Bimer üzerinden durumunuzu belirtin, onlar en doğru yöntemi size söylerler.
 
Yine aynı şekilde adli yollarla mümkün olabileceğini düşünüyorum. Bimer üzerinden durumunuzu belirtin, onlar en doğru yöntemi size söylerler.
Bimer + Cumhurbaşkanlığı + valilik + kaymakamlık + Ankara bilişim+ iç işleri bakanlığı başvurmadığım yer kalmadı.Ankara bilişim bilgi vermiyor diğerleri ise malesef ilgilenmiyor
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı