Bedless Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 16:39 #1 Bilişim teknolojilerine geçmek istiyorum ama bilgisayarım yok sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: Çarşamba 16:45
hyperFREAK47 Hectopat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 357 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 16:46 #2 hayır zorunlu değil o bölümden mezunum Artı 0 Eksi
KS KS Bedless Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 16:48 #3 hyperFREAK47 dedi: hayır zorunlu değil o bölümden mezunum Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam,liseyi kastediyorsunuz değilmi? Artı 0 Eksi
hyperFREAK47 dedi: hayır zorunlu değil o bölümden mezunum Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam,liseyi kastediyorsunuz değilmi?
Minker Hectopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 1.741 Çözümler 2 Yer Singapur Çarşamba 16:51 #4 Bedless dedi: Bilişim teknolojilerine geçmek istiyorum ama bilgisayarım yok sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur sınavlarda napıcaksın? Artı 0 Eksi
Bedless dedi: Bilişim teknolojilerine geçmek istiyorum ama bilgisayarım yok sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur sınavlarda napıcaksın?
hyperFREAK47 Hectopat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 357 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 16:51 #5 Bedless dedi: Teşekkürler hocam,liseyi kastediyorsunuz değilmi? Genişletmek için tıkla... Evet . Sadece senden flaş bellek isteyebilirler Artı 0 Eksi
Bedless dedi: Teşekkürler hocam,liseyi kastediyorsunuz değilmi? Genişletmek için tıkla... Evet . Sadece senden flaş bellek isteyebilirler
KS KS Bedless Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 17:47 #6 Minker dedi: Olur sınavlarda napıcaksın? Genişletmek için tıkla... Ne anlamda? Artı 0 Eksi
Minker Hectopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 1.741 Çözümler 2 Yer Singapur Çarşamba 17:52 #7 Bedless dedi: Ne anlamda? Genişletmek için tıkla... Uygulamalı sınav oluyor kâğıttan olmayacak e program indirmen lazım çalışman lazım şart laptop. Artı 0 Eksi
Bedless dedi: Ne anlamda? Genişletmek için tıkla... Uygulamalı sınav oluyor kâğıttan olmayacak e program indirmen lazım çalışman lazım şart laptop.
KS KS Bedless Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 19:19 #8 Minker dedi: Uygulamalı sınav oluyor kâğıttan olmayacak e program indirmen lazım çalışman lazım şart laptop. Genişletmek için tıkla... Lisede böyle olduğunu sanmıyorum. Liseyi kastediyorum çünkü. Artı 0 Eksi
Minker dedi: Uygulamalı sınav oluyor kâğıttan olmayacak e program indirmen lazım çalışman lazım şart laptop. Genişletmek için tıkla... Lisede böyle olduğunu sanmıyorum. Liseyi kastediyorum çünkü.
Minker Hectopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 1.741 Çözümler 2 Yer Singapur Çarşamba 20:44 #9 Bedless dedi: Lisede böyle olduğunu sanmıyorum. Liseyi kastediyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Kendim okudum abicim lise bende bu bölümü okudum mezunum sen bilirsin. Artı 0 Eksi
Bedless dedi: Lisede böyle olduğunu sanmıyorum. Liseyi kastediyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Kendim okudum abicim lise bende bu bölümü okudum mezunum sen bilirsin.