Bill Gates Askerlik arkadaşımdı

IyesilAdmI

Hectopat
Yer
Şanlıurfa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
O gün yine beraberdik :) Tavla oynarken algoritma gibi şeyler diyordu bende dedim sen ne diyon kafayı PC ile bozmuşsun :D
Sonra tavlada beni yendi (Aslında çok ballı :D) Dedi ki; Gün gelicek çok zengin olucam :) Ben de dedim ki; Hadi Bill ordan. Sizin de böyle hikayelerinizi bekliyorum. :D :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında ben Steve jobs'un kuzeniyimdir. Kendisi bu telefonların ağır olmasından çok şikayetçi olurdu. Bunun odasını karıştırdığımda kağıda bunu çizdiğini gördüm.
iphone6-select-2014.jpg

O gün yine beraberdik :) Tavla oynarken algoritma gibi şeyler diyordu bende dedim sen ne diyon kafayı PC ile bozmuşsun :D
Sonra tavlada beni yendi (Aslında çok ballı :D) Dedi ki; Gün gelicek çok zengin olucam :) Ben de dedim ki; Hadi Bill ordan. Sizin de böyle hikayelerinizi bekliyorum. :D :D
Aslında ben Steve jobs'un kuzeniyimdir. Kendisi bu telefonların ağır olmasından çok şikayetçi olurdu. Bunun odasını karıştırdığımda kağıda bunu çizdiğini gördüm.
bilg.jpg

@BilgisayarKurdu bu konuyu görünce :)

Geçen yine Mark'la kahvedeyiz :Ddedi ben bir site yapacağım çok para kazanacağım. Ben dedim yapamazsın, o dedi yaparım, ben dedim yapamazsın, o dedi yaparım. Derken bizimki tüymüş. Karşıdaki masadan muhittin abiye sordum nerede bu. Yine gece gece başımıza icatmı çıkaracak :ROFL: muhittin abi; internet kafe ye gitti site kuracakmış :D kalktım gittim devran abinin cafe ye bizimki işi bitirmiş bile. O günden beri Facebook var :D(buradaki mesajım hiç kimseye hakaret olarak algılanmasın. Tamamen eğlence amaçlıdır)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bay Gates benim liseden arkadaşımdır. İlk Windows tamamlandı ama ismi bir türlü karar veremedi. Bir gün aradı işte. Bu konuyu tartışıyoruz. O sırada pencereden dışarı bakıyorum, Windows ! dedim, " Vallaha iyi fikir " dedi. Zart diye suratıma kapattı. O gün bugündür unuttu beni para çok değiştirdi onu :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı