Bill Gates'in suçu nedir?

Twitter TT'lerini takan var mı artık? Twitter'a kayıt olup tweet atmak için herhangi bir IQ seviyesi beklenmediği için kimseden böyle şeyler de çıkabiliyor.
Öte yandan Bill Gates'in Ebola salgınından sonra şöyle bir konuşması var. Hazırlıklı değildik, bir sonrakine de değiliz, önlem almalıyız diyor. Ama sen kime ne anlatırsın tabi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Komplo zırvacılarından gına geldi artık, asıl virüs kendileri farkında değiller. Bir şeyleri gerçek anlamda araştırmayı, bir sürü farklı çalışmanın bilgisini derleyip kendi sonuçlarına ulaşmayı beceremeyenler birilerinin ardından (oturma organından) salladığı zırvaların peşine zombi gibi takılıyorlar işte...

Bu arada laborant biyolog ve doktor olan tanıdıklarımın hepsi inaktif aşıların yeni nesil önceden yapılmamış mRNA aşılarından daha güvenilir olduğu konusunda hemfikir. Batı ülkelerinin yeni tip aşıyı tercih etme nedeni bu aşının çok daha hızlı üretilebiliyor oluşu, bu kolay üretimin yanında saklama zorluğu oluyor ancak bunu aşmaları onlar için zor değil. İnaktif aşıda aşının etkinliği düşük olsa bile yan etkileri çok daha iyi biliniyor ve önlemlerini alması kolay, yeni teknoloji ile üretilen aşılarda ise bu çalışmalar çok başlarda. İnaktif aşılardaki 90 yıllık tecrübeye mi güvenirsiniz yan etki bakımından yoksa mRNA aşılarının orta vadede oluşturabileceği dezavantajlarına mı?

@Ek01000 Şu anda kullanılan aşılardan çok uzun (binlerce) yıllar öncesinden olan bir kalıtsal hastalık o sendrom. Birilerinin bir yerinden sallayıp aşı karşıtlığı oluşturmak için kullandığı zırvalığı devam ettiriyorsun. Binlerce öncesinde de olduğuna dair kesin kanıt var kazılarda bulunan kafataslarından dolayı.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı