BİM 13 Ocak PC Ekipmanları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar sevgili forum sakinleri; 13 Ocak çarşamba günü BİM'de SteelSeries Arctis 1 kulaklık 349TL (şu an en düşük 649TL),SteelSeries Rival 3 ise 219 TL (şu an en düşük 348TL) ve HP Pavilion Gaming laptop 6999TL.

bim-13-ocak-2021-4.jpg

SteelSeries Arctics 3 2019 var bende Arctics 1 alacaktım aralarında pek fiyat farkı yoktu indirimde diye 3 aldım Arctics 1 alacaksan tavsiye ederim güzel kulaklık

Ticareti yapılabilir aslında. 350 çok iyi fiyat, alıp 550 civarına satmayı düşünebilirsiniz arkadaşlar.

İndirim günlerinde bu tarz ticaret yaptığını sanan insanlara satın alım sınırlandırması gerekiyor. Geçen de denk geldim. Adamın biri reyondaki bütün kulaklıkları koliye doldurup almıştı.
İndirimdeki bir ürünü ucuza kapatıp, indirim bittikten sonra da piyasaya tekrar pahalıya sürmenin adı ticaret değildir. Çok farklı adları var ama onlardan herhangi birisini yazsam sınırsız ban yerim herhalde.
Umarım ticaret ahlakı olmayan insanlar yerine ihtiyacı olanlara gider.

indirim günlerinde bu tarz ticaret yaptığını sanan insanlara satın alım sınırlandırması gerekiyor. Geçen de denk geldim. Adamın biri reyondaki bütün kulaklıkları koliye doldurup almıştı.
İndirimdeki bir ürünü ucuza kapatıp, indirim bittikten sonra da piyasaya tekrar pahalıya sürmenin adı ticaret değildir. Çok farklı adları var ama onlardan her hangi birisini yazsam sınırsız ban yerim herhalde.
Umarım ticaret ahlakı olmayan insanlar yerine ihtiyacı olanlara gider.
Fırsatçı denir en hafif tabirle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı