BİMCELL Hat Kullanmaya Değer mi?

Hayır, çıkartmıyor. Faturasız olduğu için Telsiz Kullanım Ücreti çıkmakta. Ama oda 5 TL zaten. Faturalı tarifelerde de bu ücreti ödüyorsunuz, değişen bir durum yok yani.

Hayır, yok. Bu yüzden uygun zaten.
O zaman 4 adet Tarifesi bulunmakta.
Hayır, çıkartmıyor. Faturasız olduğu için Telsiz Kullanım Ücreti çıkmakta. Ama oda 5 TL zaten. Faturalı tarifelerde de bu ücreti ödüyorsunuz, değişen bir durum yok yani.

Telsiz Kullanım 5 TL ise Benim şu anki kullandığım tarifeden biraz daha yüksek oluyor.
Telsiz kullanım ücreti Paket'e dahil mi?

Son düzenleme:
Telsiz kullanım ücreti Paket'e dahil mi?
Değil. Ayrıca vergi 3,11 TL imiş, ben yanlış hatırlamışım.

Faturasız hatlardan alınan Telsiz Kullanım Ücreti nedir?
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yayınlanan 2021 Yılı Telekomünikasyon Hizmetleri Ücret Tarifesine göre Telsiz Kullanım Ücreti 2021 yılı için 37,26 TL/ YIL olarak belirlenmiştir. Söz konusu ücret abonelerden ayda 3,11 TL olarak tahsil edilecektir.

Telsiz Kullanım ücreti tahsilatı sırasında hattınızda yeterli TL olmaması durumunda, bu tarihten sonra Telsiz Kullanım Ücreti tahsilat dönemine denk gelen ilk TL yüklemenizde Telsiz Kullanım Ücreti toplu olarak bakiyenizden düşecektir. Bireysel faturasız hat sahibi müşterilerimiz, tahsil edilememiş Telsiz Kullanım Vergi borcu tutarlarını; mobil hatlarından *123# ‘yi tuşlayarak, “Telsiz” yazıp 5555’e SMS göndererek, müşteri hizmetlerinden öğrenebilirler.
Kaynak: BİMcell

8 Kasım 2021 itibariyle mevcutta olan tarifeler:
tarife2.png

Bende 12GB 32 TL tarifesini kullanıyorum ama artık 35 TL'ye 9GB, 15GB, 43 TL tarifeleri var.
TT faturalı 30 GB gece, 30 GB hafta sonu, 15 GB normal netim var. Ayda 87 TL ödüyorum. Eskiden 70 TL ödüyordum. 30 GB gece 9 TL idi, 15 TL oldu. 30 GB hafta sonu paketi 9 TL idi, 19 TL oldu.

Bu Bimcell fiyatları pek iyi gelmedi bana. Diğer tarifelerine bakmamışım.

32 TL'ye 12 GB internetli tarifesini kullanıyorum artık kullandığım tarifeyi vermiyor ama TL attıkça kullanmama izin veriyor. Önceden Vodafone kullanıyordum internet hızı falan olsun Vodafone'dan bin kat daha iyi Türk Telekom'un aynısı zaten.

TT faturalı 30 GB gece, 30 GB hafta sonu, 15 GB normal netim var. Ayda 87 TL ödüyorum. Eskiden 70 TL ödüyordum. 30 GB gece 9 TL idi, 15 TL oldu. 30 GB hafta sonu paketi 9 TL idi, 19 TL oldu.

Bu Bimcell fiyatları pek iyi gelmedi bana. Diğer tarifelerine bakmamışım.
Kullandığınız fiyat gerçekten çok iyi. 43 liraya 20GB internetli olan paket ben hattı taşıdığım esnada en iyilerden birisiydi. Ama onu kaldırdıkları gibi avantajı kalmadı Bimcell'e yeni geçecek birisi için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı