BİMCELL Hat Kullanmaya Değer mi?

O zaman 4 adet Tarifesi bulunmakta.
Hayır, çıkartmıyor. Faturasız olduğu için Telsiz Kullanım Ücreti çıkmakta. Ama oda 5 TL zaten. Faturalı tarifelerde de bu ücreti ödüyorsunuz, değişen bir durum yok yani.

Telsiz Kullanım 5 TL ise Benim şu anki kullandığım tarifeden biraz daha yüksek oluyor.
Telsiz kullanım ücreti Paket'e dahil mi?

Son düzenleme:
Telsiz kullanım ücreti Paket'e dahil mi?
Değil. Ayrıca vergi 3,11 TL imiş, ben yanlış hatırlamışım.

Kaynak: BİMcell

8 Kasım 2021 itibariyle mevcutta olan tarifeler:

Bende 12GB 32 TL tarifesini kullanıyorum ama artık 35 TL'ye 9GB, 15GB, 43 TL tarifeleri var.
TT faturalı 30 GB gece, 30 GB hafta sonu, 15 GB normal netim var. Ayda 87 TL ödüyorum. Eskiden 70 TL ödüyordum. 30 GB gece 9 TL idi, 15 TL oldu. 30 GB hafta sonu paketi 9 TL idi, 19 TL oldu.

Bu Bimcell fiyatları pek iyi gelmedi bana. Diğer tarifelerine bakmamışım.

32 TL'ye 12 GB internetli tarifesini kullanıyorum artık kullandığım tarifeyi vermiyor ama TL attıkça kullanmama izin veriyor. Önceden Vodafone kullanıyordum internet hızı falan olsun Vodafone'dan bin kat daha iyi Türk Telekom'un aynısı zaten.

Kullandığınız fiyat gerçekten çok iyi. 43 liraya 20GB internetli olan paket ben hattı taşıdığım esnada en iyilerden birisiydi. Ama onu kaldırdıkları gibi avantajı kalmadı Bimcell'e yeni geçecek birisi için.

Bimcell ve Pttcell tarafında QoS yapılıyor. Yani Telekom müşterisi özellikle aramalarda sizden daha önde oluyor. Bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…