BİMCELL mobil internet çalışmıyor

ahwet.gns

Centipat
Daha fazla  
Hattım önceden Vodafone idi BİMCELL'e taşıdım. Taşıyalı 2 hafta oldu sil süpür yaptım internet verdi fakat mobil internetimi açtığım zaman yukarıda 4.5G çıkıyor hatta ok işaretleri de yanıyor fakat bir internet sitesine girdiğimde açılmıyor. Yani internet kullanılmıyor bana yardımcı olur musunuz?

Şu an Samsung telefonumdan baktım. Mobil ağlarda erişim noktası adlarında bir şeyler düzenlemen gerekiyor. @oduncu_yılmaz arkadaşın dediği de bu olmalı galiba. Yapalı yıllar oldu, doğru şeyden mi bahsediyorum emin değilim ama onu yapmadan bağlanamazsın.

Ben çok memnunum açıkçası. Diğer hatların çekmediği yerde çektiğine çok defa şahit oldum.

Ayar dosyasını kurdunuz mu?
Ayar dosyasını bilmiyorum hem kurmadım yardım ve bilgi verirseniz çok memnun olurum

Şu an Samsung telefonumdan baktım. Mobil ağlarda erişim noktası adlarında bir şeyler düzenlemen gerekiyor. @oduncu_yılmaz arkadaşın dediği de bu olmalı galiba. Yapalı yıllar oldu, doğru şeyden mi bahsediyorum emin değilim ama onu yapmadan bağlanamazsın.

Ben çok memnunum açıkçası. Diğer hatların çekmediği yerde çektiğine çok defa şahit oldum.
Nasıl yapılacak peki yardım ederseniz sevinirim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı