BİMCELL nasıldır?

576864

Kilopat
Makaleler
3
BİMCELL'de VoLTE çalışıyor mu? Ve sil süpür yapma hakkı var mıdır? (Türk Telekom'un altyapısında olduğunu biliyorum)

Estağfurullah. Ben GM 5 Plus kullanıyorum. Türk Telekom'dan Bimcell'e geçtiğimde VoLTE kapalıydı. Uygulamadan kendim açmıştım. Bimcell'in 4 tane paketi mevcut. Sadece kontörlü hat sattıkları için ister numara taşıyın ister yeni hat alın kullanabileceğiniz 4 paket var. Onlara da belirli aralıklarla zam geliyor. Taahhüt olayı olmadığından zam yapıldığı an etkileniyorsunuz.

Ben 1 senedir 40TL ödüyorum. Bana SMS gelmedi.
O işi ben çözemedim. Ben paket tanımlayıp iptal etmesem de zam gelince hemen zamlı fiyat yansıyor. Şu an 40 TL'ye bir paket mevcut değil. 34, 39, 45 ve 56 TL'lik 4 paket var. Ayrıca benden aylık 4 küsür de telsiz kullanım ücreti tahsil ediliyor. Hatta kontör olmayınca bu borç birikiyor. İlk bir yıl telsiz kullanım ücreti çıkmıyordu. Sonradan almaya başladı
56'dan 71'e.

Son düzenleme:

Hocam bu gidişle BİMCELL'de gidecek gibi duruyor.

Benim gözümde gitti bile.

Hocam peki başka operatöre geçmeyi düşünür müydünüz? Geçerseniz bu hangisi olurdu ? Ben şu an Turkcell kullanıyorum geçeli 1 ay olacak 2 gün sonra internet hızı ve aramadan dolayı geçti. (Geri TT dönebilirim)

Bimcell öncesi TT kullanıyordum. Şu an diğer operatörlerde fiyatlar ne durumda bilmiyorum. Yakın zamanda Bimcell'i bırakacağım orası kesin.

Ucuz olduğu için kullanıyorum çünkü faturayı kendim ödüyorum yine de benim işimi görüyor ne eksik, ne fazla.

Şehir merkezi gibi yerlerde yaşamıyorsanız almayın.

Çekmedikten sonra sınırsız interneti beleşe verse nolur? ben vodafone öneririm eğer faturalı alıcaksanız çok pahalı değil ayrıca günlük sosyal medya paketleri falan var. Vodafone iyinin kötüsü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…