BİMCELL nasıldır?

576864

Kilopat
Katılım
6 Ağustos 2020
Mesajlar
9.141
Makaleler
3
Çözümler
78
BİMCELL'de VoLTE çalışıyor mu? Ve sil süpür yapma hakkı var mıdır? (Türk Telekom'un altyapısında olduğunu biliyorum)
 
Hocam şöyle anlatayım. Hattını eğer BİMCELL'e taşıyabiliyorsak, yeni hat alanlarla aynı paketi kullanabiliyor muyuz?(fiyat değişikliğinden önce fiyat farkı oluyor mu yoksa herkese aynı paket aynı fiyat) diğeri ise kullandığım Galaxy S7 de direkt hat takınca VoLTE açılıyor veya HD+ diye gösteriyor. Bir ayar açmam gerekmiyor ondan dolayı fark gösteriyor dedim. Başka telefonlarda ayar açmak gerekiyor galiba. (Gece gece değişik yazmış olabilirim kusura bakmayın hocam)
Estağfurullah. Ben GM 5 Plus kullanıyorum. Türk Telekom'dan Bimcell'e geçtiğimde VoLTE kapalıydı. Uygulamadan kendim açmıştım. Bimcell'in 4 tane paketi mevcut. Sadece kontörlü hat sattıkları için ister numara taşıyın ister yeni hat alın kullanabileceğiniz 4 paket var. Onlara da belirli aralıklarla zam geliyor. Taahhüt olayı olmadığından zam yapıldığı an etkileniyorsunuz.
Screenshot_20220520-091929.png
 
Ben 1 senedir 40TL ödüyorum. Bana SMS gelmedi.
O işi ben çözemedim. Ben paket tanımlayıp iptal etmesem de zam gelince hemen zamlı fiyat yansıyor. Şu an 40 TL'ye bir paket mevcut değil. 34, 39, 45 ve 56 TL'lik 4 paket var. Ayrıca benden aylık 4 küsür de telsiz kullanım ücreti tahsil ediliyor. Hatta kontör olmayınca bu borç birikiyor. İlk bir yıl telsiz kullanım ücreti çıkmıyordu. Sonradan almaya başladı
56'dan 71'e.
Screenshot_20220523-180624.png
 
Son düzenleme:
O işi ben çözemedim. Ben paket tanımlayıp iptal etmesem de zam gelince hemen zamlı fiyat yansıyor. Şu an 40 TL'ye bir paket mevcut değil. 34, 39, 45 ve 56 TL'lik 4 paket var. Ayrıca benden aylık 4 küsur de telsiz kullanım ücreti tahsil ediliyor. Hatta kontör olmayınca bu borç birikiyor. İlk bir yıl telsiz kullanım ücreti çıkmıyordu. Sonradan almaya başladı.
56'dan 71'e.
Eki Görüntüle 1397198

Hocam bu gidişle BİMCELL'de gidecek gibi duruyor.
 
Hocam peki başka operatöre geçmeyi düşünür müydünüz? Geçerseniz bu hangisi olurdu ? Ben şu an Turkcell kullanıyorum geçeli 1 ay olacak 2 gün sonra internet hızı ve aramadan dolayı geçti. (Geri TT dönebilirim)
Bimcell öncesi TT kullanıyordum. Şu an diğer operatörlerde fiyatlar ne durumda bilmiyorum. Yakın zamanda Bimcell'i bırakacağım orası kesin.
 
Çekmedikten sonra sınırsız interneti beleşe verse nolur? ben vodafone öneririm eğer faturalı alıcaksanız çok pahalı değil ayrıca günlük sosyal medya paketleri falan var. Vodafone iyinin kötüsü.
 

Geri
Yukarı