BIMCELL’e geçilir mi?

Evet arttırma-azaltma oluyormuş. Fatura da ona göre belirleniyormuş. Şurada bir örnekle anlatmışlar:

Eki Görüntüle 2423843
Evet ben de yarın BİM’e gideyim diye düşünüyordum ama bunda kullanmadığını silip faturayı düşürme olayı baya avantajlı. 200 tl bişey değil, hem de Turkcell.

Mükemmel çikilop bir operatör.
50 megabit hız gördüm en fazla.
Ön yüklemeli olması daha iyi geldi bana.
2 aydır aktif kullanıyorum.
Çekim sorunu yaşamadım hiç.
Herkese tavsiye ederim.

Turkcell yapboz tarifeye geçtim az önce.

İnşallah birim fiyata zam yapmazlar benim başıma gelmişti benzeri BİMCELL de hattı taşıdım paket alacaktım zam geldi gününde.
Bi deneyeceğim hocam sıkıntı olursa direkt bime geçerim. Bunda cayma bedeli yok diye yazıyor.

Turkcell yapboz tarifeye geçtim az önce.
Ben de Vodafone tarafından soyulmaktan bıktığım için hat değiştirmeyi düşünüyordum, yapboz'a denk geldim ama kullanıcı deneyimi yazan neredeyse yok. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Özellikle fiyatlamada gizli ücret benzeri sonradan ortaya çıkan herhangi bir sorun yaşadınız mı?

Ben kullanıyorum memnunum zaten şebeke Turkcell sorun olmuyor istediğim gibi de tarife yapıp aldım şu an memnunum.
İstanbul da yaşıyorum büyük şehirlerde problem olmaz muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…