BIMCELL’e geçilir mi?

Turkcell alabilirsin 15gb 200 tl benim gayet uygun. Ocakta yeniledim.

Merhaba, yakında Türk Telekom taahhüdüm bitiyor. Telekom'un bana teklif ettiği en ucuz tarife 420 TL ve bu kadar vermek istemiyorum çünkü telefonla fazla işim olmuyor. Kontorlü bir operatöre geçeyim, 1000 liralık yüklerim 6 ay kafam rahat olur diye düşündüm.

BİMCELL nasıl sizce? İstanbul'un merkezi bir semtinde oturuyorum, şebeke çekmeme veya başka bir problemi var mı?

Geçebilirsiniz, o da TT baz istasyonlarını kullanıyor. Tavsiyem faturasız hatta geçip, yıl sonuna doğru farklı operatöre hat taşıma kampanyalarından faydalanmanız. Ama kesinlikle Vodafone'a geçmenizi tavsiye etmem.

Vodafone'a geçecekseniz sağlıklı internet servisini unutun. 0.5-1 mbps hız ile tarayıcıda bile gezinemiyorsunuz. Elektrikler kesildiği zaman zaten internetin varlığını unutun. Maalesef kullananlar hak verecektir.

Daha önce farketmemiştim, az önce Turkcell’de 200 liraya şöyle bir şey buldum. Bu da alternatif olarak kenarda dursun.

IMG_0599.png

1000 dakika var. Faturalıdan kastınız otomatik çekip fatura düşmesi ise evet var.

Bu operatörlere ciddi düzenlemeler gelmesi lazım aynı tarifeyi Türk Telekom'da babam 415 TL'ye alıyor başkası 350'ye kafalarına göre kişiye göre fiyat çekiyorlar.

Daha önce fark etmemiştim, az önce Turkcell'de 200 liraya şöyle bir şey buldum. Bu da alternatif olarak kenarda dursun.

Eki Görüntüle 2423825

Hocam pakedin detaylarına ve katılım şartına bakar mısınız şu tarih itibari ile kapatılmıştır yazıyor olabilir.

Bu operatörlere ciddi düzenlemeler gelmesi lazım aynı tarifeyi Türk Telekom'da babam 415 TL'ye alıyor başkası 350'ye kafalarına göre kişiye göre fiyat çekiyorlar.

Hocam pakedin detaylarına ve katılım şartına bakar mısınız şu tarih itibari ile kapatılmıştır yazıyor olabilir.
Şu an güncel hocam. Numara taşıyarak direkt geçilebiliyo.

Şu an güncel hocam. Numara taşıyarak direkt geçilebiliyor.

Bu da uygunmuş hocam Turkcell olmasına rağmen sanırım faturalı bu paket şunu merak ettim diyelim ki interneti 10 GB'a ayarladık sonradan bunu düşürebilir veya arttırabilir miyiz acaba.

Şu an güncel hocam. Numara taşıyarak direkt geçilebiliyor.

Hocam birkaç güne BİMCELL'e geçmeyi düşünüyordum eğer bu faturalı ise buna geçerim teşekkürler :D

Bu da uygunmuş hocam Turkcell olmasına rağmen sanırım faturalı bu paket şunu merak ettim diyelim ki interneti 10 GB'a ayarladık sonradan bunu düşürebilir veya arttırabilir miyiz acaba.
Evet arttırma-azaltma oluyormuş. Fatura da ona göre belirleniyormuş. Şurada bir örnekle anlatmışlar:

IMG_0600.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı