BIMCELL’e geçilir mi?

Evet arttırma-azaltma oluyormuş. Fatura da ona göre belirleniyormuş. Şurada bir örnekle anlatmışlar:

Eki Görüntüle 2423843
Evet ben de yarın BİM’e gideyim diye düşünüyordum ama bunda kullanmadığını silip faturayı düşürme olayı baya avantajlı. 200 tl bişey değil, hem de Turkcell.

Merhaba, yakında Turk Telekom taahhüdüm bitiyor. Telekom’un bana teklif ettiği en ucuz tarife 420 TL ve bu kadar vermek istemiyorum çünkü telefonla fazla işim olmuyor. Kontorlü bir operatöre geçeyim, 1000 liralık yüklerim 6 ay kafam rahat olur diye düşündüm.

BIMCELL nasıl sizce? İstanbul’un merkezi bir semtinde oturuyorum, şebeke çekmeme veya başka bir problemi var mı?
Mükemmel çikilop bir operatör.
50 megabit hız gördüm en fazla.
Ön yüklemeli olması daha iyi geldi bana.
2 aydır aktif kullanıyorum.
Çekim sorunu yaşamadım hiç.
Herkese tavsiye ederim.

Turkcell yapboz tarifeye geçtim az önce.
Ben de Vodafone tarafından soyulmaktan bıktığım için hat değiştirmeyi düşünüyordum, yapboz'a denk geldim ama kullanıcı deneyimi yazan neredeyse yok. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Özellikle fiyatlamada gizli ücret benzeri sonradan ortaya çıkan herhangi bir sorun yaşadınız mı?

Ben de Vodafone tarafından soyulmaktan bıktığım için hat değiştirmeyi düşünüyordum, Yapboz'a denk geldim ama kullanıcı deneyimi yazan neredeyse yok. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Özellikle fiyatlamada gizli ücret benzeri sonradan ortaya çıkan herhangi bir sorun yaşadınız mı?

Ben kullanıyorum memnunum zaten şebeke Turkcell sorun olmuyor istediğim gibi de tarife yapıp aldım şu an memnunum.
İstanbul da yaşıyorum büyük şehirlerde problem olmaz muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı