BİM'de çalışılır mı?

Elweald

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Bugün BİM'e gittim ve şartları falan sordum. Hoşuma gitti gibi şartları ama yorgunluk durumundan nasıl pek bilgim yok onun için soruyorum. Deneyiminiz nasıldı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence çalışılır. Fabrikada çalışıyorum asgari ücret ama iş olmadığında gelme diyorlar ve kesiyorlar. 4 aydır asgari ücreti tam göremedim ve iş çok ağır. Onun yerine BİM çok daha güzel görünüyor. Ben olsam en azından denerdim.

Spor salonunda BİM'de çalışan bir abiye kulak misafiri oldum. Çay ve kahve bedava arada bisküvi falanda bedava yediklerini söylüyor. Bütün gün ayakta olduğu için yorgunluk olabilir fakat bence çalışılabilir.

Mağazaya göre değişiyor. Kimi rahat oluyor kimi zor. Sen yine de başvur derim en kötü paranı alır çıkarsın. Denemiş olursun.

Aynen hocam bence de duruma göre kadıköy'de devlet hastanesinin karşında vardı. Kapalıçarsı gibi doluydu bizim mahalle rahat mesela.

Arkadaşlar merhaba. Bugün BİM'e gittim ve şartları falan sordum. Hoşuma gitti gibi şartları ama yorgunluk durumundan nasıl pek bilgim yok onun için soruyorum. Deneyiminiz nasıldı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sevkiyatlarda sıraya göre yük taşıyabilirsin. Etiket değiştirme kadar kanser bir iş yok, yenisin diye sana yükleyebilirler. Sayım günleri en berbat gündür. İade konusunda kafayı sıyırırsın. Ara sıra yerleri temizlettirirler. Ama boş olunca aşağı, depo kısmına inip sigara içip yemek yiyenleri biliyorum. Hatta ayıptır söylemesi bazıları "ürün bozulmuş" diyerek atmış gibi gösterip ürünü mideye atıyor. Tabi siz bunu yapmayın. Gideceğiniz yere göre çok değişir. İşlek bir yerse vay halinize. Durgunsa yaşadınız diyebilirim.

Bir dönem ŞOK deneyimim olmuştu. AVM sektörünü basite indirgemeyin. Bazen yorgunluktan vakit bile bulamıyorsunuz. Hatalarınızda da arkanızda duran bir oluşum içinde yer almıyorsunuz. Mantığın pek işlemediği bir alan olduğu için sorgulamaya ya da hakkınızı aramaya da kapalı bir ortamdır. He gözünüzü karartmışsanız çalışırsınız ama göründüğü kadar basit değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı