Selamlar dostum bir hala çalışıyor musun?
Evet hocam devam ediyorum.
Selamlar dostum bir hala çalışıyor musun?
@Elweald bende girmeyi planlıyorum maaş ayın kaçından kaçına yatıyor ne kadar yatıyor yeni işe giren olarak.
@Elweald merhaba hocam ben de BİM'e gireceğim, çalışma saatleri tam olarak nasıl kaçtan kaça, molalar nasıl ve diyelim ki normal mesaimiz bitti zorunlu bir şekilde uzatma şansları var mı? Geç çıkma durumu oluyor mu?
@Elweald anladım yani ayın son gününe 5 saat fazlam olarak girdim diyelim. O gün normal mesai saatinden 5 saat az çalışacağım yani. Peki şu an giriş maaşı ne kadar hocam biliyor musunuz? 3 senedir çalışıyorsunuz sanırım, iş zor mu veya şunu yapmak zor dediğiniz ne var.
O olay müdüre göre değişir istersen sana izin verir isterse günde 1 saat geç çağırır seni öyle kapatır onun tam bir çözümü yok şu an giriş maaşımin 30 diye tahmin ediyorum 30-33 arası alırsın iş tabii ki de zor çalışan insanlar zor müşteriler zor ilk zamanlar kasaya alışmak bakmak zor eğer uzun süreli düşünüyorsan başka bir iş düşünsen daha iyi olur senin için ama eğer kısa süreli gireceğim yaza kadar dersen gir bir şey olmaz maaşı daha iyi bir yer bulamazsın kısa süreli ek olarak girerken kısa süreli çalışacaksan söyleme bunu sakın uzun vadeli düşünüyorum de.
Ben de gireli 1 hafta oldu, @Elweald ‘a teşekkür ederim öncelikle bilgiler için bildirim gelmedi geç gördüm. BİM'de mesai diye bir şey yok. Eğer full yaptıysan, seni diğer günler az çalıştırıp o fazla çalıştığın saatleri kapatıyor.
Mağazaya gıdıp form doldurup mu basvurdunuz hocamBen de gireli 1 hafta oldu, @Elweald ‘a teşekkür ederim öncelikle bilgiler için bildirim gelmedi geç gördüm. Bim’de mesai diye bir şey yok. Eğer Full yaptıysan, seni diğer günler az çalıştırıp o fazla çalıştığın saatleri kapatıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.