BİM'de çalışılır mı?

Kısacası mesaı aldıgımız durumlar sadece resmı tatılde calısırsak oyle mı onun dısında hepsını denklestırme mı yapıyorlar.

Mağazaya gıdıp form doldurup mu basvurdunuz hocam

Evet tam bilmemekle beraber dediğin gibi.
İnternetten başvurmuştum ben. Sonra arayıp görüşmeye çağırdılar orada form doldurttular 2gün sonra arayıp işe aldılar.

Merhaba hocam, bir sorum olacaktı. BİM'de 3-4 aylığına çalışmayı düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla verilen brüt (33 34 veriliyormuş) maaşa yol ve yemek dahil. Şunu merak ediyorum: Haftada 1-2 gün atıyorum full çektiğimizde, yani normalin dışında ekstra mesai yaptığımda, bu çalışmaların ücreti ay sonunda maaşla birlikte ayrıca ödeniyor mu? Mesai ücreti veriliyor mu?
Çalıştığım ekstra saatler maaşıma mı yansıyor yani onu sormak istedim.

Bir de girmek için şubeye gidip form doldurmam gerekiyor değil mi?

Yok mesai yok en fazla haftada 1 full yaparsın o da çalışan kişi sayısına bağlı bazen hiç fullde yapmayabilirsin haftalık 45 saat yani.

İnternetten başvurmuştum ben. Sonra arayıp görüşmeye çağırdılar orada form doldurttular 2gün sonra arayıp işe aldılar.

@Murat Can Arıcı internetten başvuru daha iyi bazı CV bıraktığın yerler cvni üst tarafa vermeyi unutabiliyor. Ek olarak 3-4 ay gireceğim deme başvuru yaparken uzun süreli düşünüyorum de.

Yok mesai yok en fazla haftada 1 full yaparsın o da çalışan kişi sayısına bağlı bazen hiç fullde yapmayabilirsin haftalık 45 saat yani.

@Murat Can Arıcı internetten başvuru daha iyi bazı CV bıraktığın yerler cvni üst tarafa vermeyi unutabiliyor. Ek olarak 3-4 ay gireceğim deme başvuru yaparken uzun süreli düşünüyorum de.

Annem mahallede ki BİM'e sordu eleman arayışı olduğunu söylediler gidip form dolduracağım.

Baslangic maasi ne kadar hocam degisiyor mu subeden subeye 32 33 diye duymustum

Anladim hocam teşekkür ederim mesai bilgisi icin kafamda soru olarak kalmisti tahmin ettigim gibiymis @Elweald

Ben de gireli 1 hafta oldu, @Elweald ‘a teşekkür ederim öncelikle bilgiler için bildirim gelmedi geç gördüm. BİM'de mesai diye bir şey yok. Eğer full yaptıysan, seni diğer günler az çalıştırıp o fazla çalıştığın saatleri kapatıyor.

Hocam BİM de baslangıc maası nedır.

Son düzenleme:
Annem mahallede ki BİM'e sordu eleman arayışı olduğunu söylediler gidip form dolduracağım.

Baslangic maasi ne kadar hocam degisiyor mu subeden subeye 32 33 diye duymustum.

Anladim hocam teşekkür ederim mesai bilgisi icin kafamda soru olarak kalmisti tahmin ettigim gibiymis @Elweald

Hocam BİM de baslangıc maası nedır.

Min 30'dan başlar en fazla da 33 alırsın hocam mesailer ile birlikte.

Merhaba hocam çalışma saatleri haftalık 45 saat oluyor aylık 195 saat 195 saati geçmen yasak yani resmi tatil günleri haricinde mesaiye kalamıyorsun lakin şöyle bir durum var atıyorum o günde sabaha 8.30 da geldin 17.30 da çıkacaksın müdür senden bugün 18.30 da çık diyebilir esnek saatler mevcut yani ama ay sonu en fazla 195 saat çalışmak zorundasın işe girdiğin zaman kimseye söylemeden saat hesabını tut ama müdüre gidip de benim bu haftadan 2 saat vardı ne zaman vereceksiniz deme ay sonunu bekle ay sonu geldiği zaman ben bu kadar saat çalıştım bu kadar fazlam var dersin. Hak yiyen çok kendini ezdirmediğin hakkını yedirmediğin sürece senin için daha iyi olur.

Hocam, siz bilgi sahibisiniz. Konu güzel denk geldi sormak istedim.

Haftada 45 saat güzel. Geçen yaz liseden sonra mezuna bırakmıştım. 3, 4 ay çalışıp sonrasında çıktım ve sınavlara çalıştım. Çalışma koşullarının zorlayacağını sanmıyorum. Bir su deposunda (Badem Pınarı); sıcağın altında, müşterilerin arabasına su yükleme ve bazen sevkiyatta, haftada minimum 60 saat asgari ücretle çalışmıştım. O da hem 17 yaşımda girdiğim için hem de orada eniştem olduğu içindi. Kışın çok rahat olurdu tabii ama kışı göremedik. Bugün de sınava girdik ve kurtulduk.

18 yaşımdayım, temmuzda 19'uma gireceğim. Mahallede bazen kalabalık bazen sakin BİM var. Hemen dibimde, yol masrafı yok. Üniversite başlayana kadar çalışırım. Uzun vadeli çalışacağımı söylemek içimden gelmiyor ve ayrıca (fazla) küçük gösteriyorum. Babamın tanıdığı aracı birisi ile (kağıt) CV vererek giriş yapma ihtimalim var. Eğer girersem, (mezuna bırakmayacağım ama ikna edici olması açısından) "mezuna kalırsam uzun süreli çalışırım" desem iş görür mü? Bu dediklerinize dikkat etmem yeterli mi? Önerileriniz nelerdir?

Mesaiye kalmayı hiç düşünmüyorum. Ay sonuna fazla saat çıkarsa (net bir şekilde) ne oluyor? Açıklarsanız sevinirim.

Hocam, siz bilgi sahibisiniz. Konu güzel denk geldi sormak istedim.

Haftada 45 saat güzel. Geçen yaz liseden sonra mezuna bırakmıştım. 3, 4 ay çalışıp sonrasında çıktım ve sınavlara çalıştım. Çalışma koşullarının zorlayacağını sanmıyorum. Bir su deposunda (badem pınarı); sıcağın altında, müşterilerin arabasına su yükleme ve bazen sevkiyatta, haftada minimum 60 saat asgari ücretle çalışmıştım. O da hem 17 yaşımda girdiğim için hem de orada eniştem olduğu içindi. Kışın çok rahat olurdu tabii ama kışı göremedik. Bugün de sınava girdik ve kurtulduk.

18 yaşımdayım, Temmuz'da 19'uma gireceğim. Mahallede bazen kalabalık bazen sakin BİM var. Hemen dibimde, yol masrafı yok. Üniversite başlayana kadar çalışırım. Uzun vadeli çalışacağımı söylemek içimden gelmiyor ve ayrıca (fazla) küçük gösteriyorum. Babamın tanıdığı aracı birisi ile (kağıt) CV vererek giriş yapma ihtimalim var. Eğer girersem, (mezuna bırakmayacağım ama ikna edici olması açısından) "mezuna kalırsam uzun süreli çalışırım" desem iş görür mü? Bu dediklerinize dikkat etmem yeterli mi? Önerileriniz nelerdir?

Mesaiye kalmayı hiç düşünmüyorum. Ay sonuna fazla saat çıkarsa (net bir şekilde) ne oluyor? Açıklarsanız sevinirim.

Mesai ye kalma yok hocam eğer ki fazla çalışırsan o hafta ya gelecek hafta senin alacağın saatleri verir ya da son hafta o tamamen müdürüne kalmış durumda yani fazla saat diye bir şey yok. Hocam fark etmez en az 4 ay buradayım de eğer üniversiteyi tutturamazsam devam edeceğim dersin sana bağlı tamamen. Ek olarak öyle istediğin BİM'e de vermiyorlar uzağa da verebilirler sana.

@Elweald hocam merhaba rahatsız ediyorum ama bir soru soracaktım. Zincir marketler arasında en iyisi BİM mi çalışmak için? Bir de işe alınırken nasıl bir başvuru yapılıyor internetten mi daha iyi yoksa gitmek istediğim BİM'e mi gidip başvurmam lazım bilginiz var mı? Bir de güncel maaş bilgisi ne kadar biliyor musun zincir marketlerde.

@Elweald hocam merhaba rahatsız ediyorum ama bir soru soracaktım. Zincir marketler arasında en iyisi BİM mi çalışmak için? Bir de işe alınırken nasıl bir başvuru yapılıyor internetten mi daha iyi yoksa gitmek istediğim BİM'e mi gidip başvurmam lazım bilginiz var mı? Bir de güncel maaş bilgisi ne kadar biliyor musun zincir marketlerde.
En iyisi bim diye biliyorum a101 25 fln veriyormuş

Technopat Haberler

Geri
Yukarı