BİM'de çalışmaya devam etmeli mi?

İlk gün en zor günümdü. Çünkü ne olacağını bilmiyordum hatta ilk hafta gerilmiştim biraz. Öyleki 1. Hafta bitiminde müdüre ben işe gelmek istemiyorum atipik psikoz rahatsızlığının olduğunu biliyordu. Sesler duyuyorum zorlanıyorum demiştim WhatsApp üzerinden. Ama müdür çok iyi bir insan çıktı seni kasaya koymayacağım bir çalış ilk maaşını al dedi. Böyle yaklaşmasa 2 ayı hayatta dolduramazdım. 2. ayın başında başka bir kadın personel kasayı yapamaz mısın çok müşteri oluyor dedi. Tatlı dille söyleyince bende olmaz diyemedim. Ama kasayı da öğrendim diyebilirim birkaç şey dışında. Günde 2 sefer mob ve sonra temizlik robotu var yeri siliyor. Ona araba diyorlar onunla yerler iyice temizleniyor. Genelde hep ben yaptım bu yer temizliğini. Oda sanırım engelliyim diye bana kitlediler. Bizim 2. evin olduğu yerdeki marketlerde çalışan ne engelliler var sende denk gelmişsindir. Onlar yapıyorsa sen ben neden yapamayalım.

Hatta şunu da yazayım. Engelli kadrosundan işe girilirse vergi muafiyeti oluyor ve normal maaşın üzerinde yatırıyorlar. Yani engelli kişi normal insandan daha çok maaş alıyor.

Hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İyi bir ekip ve iyi bir müdürün olduğu mağazaya denk gelirsem uzun süre çalışmayı düşünüyorum. Size de geçmiş olsun, hakkımızda hayırlısı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı