BİM'de 21 Haziran Cuma günü Razer DeathAdder fare satılacakmış. Fiyat olarak 199 Lira belirtilmiş.
Rival 310 biraz pahalı gibi sanki. Bende 310 bakıyorum ama değer mi diye düşünmeden edemiyorum.O fiyata Rival 110, G102 alınır. Hatta zorlanırsa Rival 310'lara çıkılabilir.
BİM kendini akıllı sanıyorYine de Razer'i görüp doluşacak çok.
Evet stok kalıyorsa yaklaşık 15 gün ya da 1 ay sonra yarıya düşüyor.1-2 ay beklerseniz BİM'deki çalışanlar fiyatını yarı yarıya düşürüyorlar. Ben Razer Abyssus'u 75 TL'ye almıştım.
Lütfen yanlış bilgilendirmede bulunmayalım.Ya bu BİM zamanında ucuz Apple kablo sattı hepsi sahte çıktı. Hatta Apple dava etti sanırım. Bu olay da öyle çıkmasın kaptırmasın millet parayıÇok Razer'cı değilim anlamam o yüzden o kadar
![]()
Bende yanlış bildiğinizi belirttim zaten ve hatalı bir bilgilendirme olduğunu belirttim.@UmuTzn dediğim gibi bildiğim kadarıyla dedim zaten. Diğer arkadaşımız da gerekli açıklamayı yapmıştı bana. Yanlış bilgilendirme yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.