BİM'deki 330 TL'lik gamepad alınır mı?

İşe yaramaz ürün, normalde önermem ama bütçe kısıtlı. Yapacak bir şey yok. O fiyata alternatif başka ürün de aynı kalitede olur. Beklentinizi düşük tutarak alabilirsiniz.

@Sinyor Ezio Auditore hocam ben 1 yıldır aynı marka kullanıyorum. PS4 çakması ve PC için kullanıyorum. Malzeme kalitesi de kötü değil. Kullanılabilir. Ne bozuldu ne arıza verdi sıkıntısız kullanıyorum. Tek sıkıntısı uzun kullanımlarda bazen ısınıyor. Uzun kullanımlar dediğim 6saat falan. (deneyimlediğim) bir şans verebilirsiniz başarılı bir çakma bana göre.

2.el F310 alabilirsin. Yan sanayi kollar alinmaz bence.

Ben daha önce BİM'den DS4 gamepad i almıştım 2 - 3 senedir kullanıyorum ama fazla oyun oynamadım halen sağlam üzerindeki ama kulaklık ve hoparlör çalışıyor mu bilmiyorum PC'den kullandığım için hiç test etmedim. Tek şikayetim DS4Windows ile kablosuz kullanımca nedense input lag çok oluyor ama Steam üzerinden kullanınca input lag fazla hissedilmiyor.

Orijinal olduğunu zannetmiyorum orijinallerin üretimi birkaç yıl önce durduruldu sıfır orijinal bulmak çok zor soru cevaba pek bakmamak lazım çünkü soru cevapta aynı isme sahip ürünün farklı mağazalardaki cevapları da gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…