BİM'deki 330 TL'lik gamepad alınır mı?

Maalesef piyasa yükseldi. Yine Logitech kollar alınabilir seviyede. Eski model ama hala iş yapıyorlar.

Logitech her daim alınır, eski fareleri var bilirsin ve gerçekten taş gibiler.

Eski ve 2.el bile olsa bir sorun yaşayacağını sanmam, kontrolcü kısmında birçok oyun destekliyor zaten.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Sinyor Ezio Auditore hocam ben 1 yıldır aynı marka kullanıyorum. PS4 çakması ve PC için kullanıyorum. Malzeme kalitesi de kötü değil. Kullanılabilir. Ne bozuldu ne arıza verdi sıkıntısız kullanıyorum. Tek sıkıntısı uzun kullanımlarda bazen ısınıyor. Uzun kullanımlar dediğim 6saat falan. (deneyimlediğim) bir şans verebilirsiniz başarılı bir çakma bana göre.
 
Ben daha önce BİM'den DS4 gamepad i almıştım 2 - 3 senedir kullanıyorum ama fazla oyun oynamadım halen sağlam üzerindeki ama kulaklık ve hoparlör çalışıyor mu bilmiyorum PC'den kullandığım için hiç test etmedim. Tek şikayetim DS4Windows ile kablosuz kullanımca nedense input lag çok oluyor ama Steam üzerinden kullanınca input lag fazla hissedilmiyor.

BİM'deki ürün bence alınmaz, ikinci el tarafında daha kaliteli modelleri tercih ederdim.

Biliyorum birçok elektronik ürünün fiyatı çok yükseldi ama kısa bir süre kullanıp çöpe atacağınız bir ürüne para vermeyin.

2.el kablolu Xbox 360 kontrolcüsü ve buna benzer başka kaliteli kontrolcüler piyasada var.

Şimdiden hayırlı olması dileklerim ile.

Kontrolcu

Böyle sıfır bir ürün buldum.Eki Görüntüle 1816283

Orijinal olduğunu zannetmiyorum orijinallerin üretimi birkaç yıl önce durduruldu sıfır orijinal bulmak çok zor soru cevaba pek bakmamak lazım çünkü soru cevapta aynı isme sahip ürünün farklı mağazalardaki cevapları da gözüküyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı