Johnny Gat
Kilopat
Bende almak istiyorum o grafik tableti fakat emin olamadım.
Kanka şu an ürünü bimden aldım ve denedim gayet iyi parasına göre.13 Ocak 2021'de.
230 TL'ye satılıyor, BİM'den starcom çizim tableti alınır mı? Oldukça yeniyim o yüzden 300'den fazla vermemeyi düşünüyorum.
300 civarı başka öneriniz var mı?
Eki Görüntüle 814892
Kanka bende aldım bugün ürünü fakat bir türlü ayarlayamadım yardım eder misin ?Kanka şu an ürünü bimden aldım ve denedim gayet iyi parasına göre.
Driverları kurup yeniden başlat bilgisayarı kalem tutacağı olan yeri de üst tarafa getirip kullanabilirsin.Kanka bende aldım bugün ürünü fakat bir türlü ayarlayamadım yardım eder misin ?
Kanka aynı şekilde yaptım. Program tabletin bağlı olduğunu görüyör tuş atamaları falan yapabiliyorum fakat ne kalem ile imleci oynatamıyorum ne de attadıım kısayol tuşlarına bastığımda tepki vermiyor.Driverları kurup yeniden başlat bilgisayarı kalem tutacağı olan yeri de üst tarafa getirip kullanabilirsin.
Driver linki: 9618_Download
Kalemin şarjı var mı?Kanka aynı şekilde yaptım. Program tabletin bağlı olduğunu görüyör tuş atamaları falan yapabiliyorum fakat ne kalem ile imleci oynatamıyorum ne de attadıım kısayol tuşlarına bastığımda tepki vermiyor.
Yaklaşık 40 dk falandır şarj oluyor kırmızı ışık yanıyor kalemde de tabletteki kısayol tuşarıda tepki vermiyor.Kalemin şarjı var mı?
Tableti açtın mı?Yaklaşık 40 dk falandır şarj oluyor kırmızı ışık yanıyor kalemde de tabletteki kısayol tuşarıda tepki vermiyor.
Açtım knk tablette yeşil ışık yanıyor. Kalemi tablete yaklaştırınca tabletteki ışık daha fazla parlıyor ama yinede imleci oynatamıyorum yada kısayolları kullanmaıyorum.Tableti açtın mı?
Kanka bilmiyorum ben driverları kurduktan sonra tableti açtım kalemi tabletin üzerinde 3 saniye basılı tuttum sonra çalıştı.Açtım knk tablette yeşil ışık yanıyor. Kalemi tablete yaklaştırınca tabletteki ışık daha fazla parlıyor ama yinede imleci oynatamıyorum yada kısayolları kullanmaıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.