BİM'den grafik tablet alınır mı?

Bütçe meselesi hocam :D.Yoksa Wacom'dan şaşmamaları gerekiyor ama 300TL'ye de wacom bulmaları imkansız maalesef. Eğer bütçesini 400 TL civarına çıkarabilirse Türkiye'den small model bir CTL-472 veya Aliexpress'den medium model CTL-472 bakabilir.

Wacom One By small, wacom intuos modelinden farksız

Wacom One By small, wacom intuos modelinden farksız
Hocam bu tableti kendim kullanıyorum. Kasa kalitesi, kablo kalitesi ve kalem kalitesi berbatın ötesinde. Bu fiyata bence değmez, ben sırf indirimden buldum diye almıştım pişman da oldum.

Aslında Huion HS 65 alacaktım ama geçen hafta ücretsiz kargo iken bu hafta kargo 30 dolara çıkmış. 60 dolar olmuş.
Universal stylus önerisi olan var mı?
Hayatımda bu markayı ilk defa duydum. Ben şahsen Veikk s640 kullanıyorum ama önermiyorum. 300 TL civarına Türkiye değil de Aliexpress gibi sitelerden Xp-pen Gaomon bakmanızı öneriyorum. Hem çok daha kaliteli bir tablet olacaktır ve size maksimum maliyeti 230-240 TL civarı olacaktır. Böyle dandirik ve duyulmamış bir markadan ve özellikle Bim'den almanızı önermiyorum.
Tek sorun diğer aya gelmesi, Veikk S640, Bosto 1060, ve Huion 430p'yi soracaktım.
Veikk S640 350'den 300 oluyor. 430P ise 270 lira.
Aslında Huion HS 65 alacaktım ama geçen hafta ücretsiz kargo iken bu hafta kargo 30 dolara çıkmış. 60 dolar olmuş.
Universal stylus önerisi olan var mı?

Tek sorun diğer aya gelmesi, Veikk S640, Bosto 1060, ve Huion 430p'yi soracaktım.
Veikk S640 350'den 300 oluyor. 430P ise 270 lira.
@Kerem.Arslan Gaomon iyi duruyor, annem acaba aliexpress'den almama ne der?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı