PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 13 Ocak 2021 #11 Maalesef alamadım. Yine kaldık Medusa'ya...
L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 13 Ocak 2021 #12 Yaşamadım doğrusu ama ilk başta anca çözdüm. ( Babam çözdü kendim göremedim. )
SucukluDondurma Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #13 Elassar dedi: Hocam aldım ben de ancak mikrofonunu çalıştıramadım uzatma ile bağladığım halde. Sizde var mı böyle bir sıkıntı? Genişletmek için tıkla... Mikrofon jak'ını mikrofon girişine taktınız mı?
Elassar dedi: Hocam aldım ben de ancak mikrofonunu çalıştıramadım uzatma ile bağladığım halde. Sizde var mı böyle bir sıkıntı? Genişletmek için tıkla... Mikrofon jak'ını mikrofon girişine taktınız mı?
3 396597 Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3.299 Makaleler 1 Çözümler 38 13 Ocak 2021 #14 Gittim bir güzel dayak yedim geri geldim.
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.062 Çözümler 11 Yer Türkiye 13 Ocak 2021 #15 Hem Rival 3 hem de Artics 1'i sorunsuz aldım. Kısmet.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #16 PustiPowerV2 dedi: Maalesef alamadım. Yine kaldık Medusa'ya... Genişletmek için tıkla... Gerçekten alacak mıydınız? İyi bir kulaklık değil bence.
PustiPowerV2 dedi: Maalesef alamadım. Yine kaldık Medusa'ya... Genişletmek için tıkla... Gerçekten alacak mıydınız? İyi bir kulaklık değil bence.
Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 13 Ocak 2021 #17 İkisini de alabildim.
Elassar Megapat Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 573 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2021 #18 SucukluDondurma dedi: Mikrofon jak'ını mikrofon girişine taktınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet ancak nafile hiçbir şekilde olmuyor.
SucukluDondurma dedi: Mikrofon jak'ını mikrofon girişine taktınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet ancak nafile hiçbir şekilde olmuyor.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.293 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #19 PustiPowerV2 dedi: Maalesef alamadım. Yine kaldık Medusa'ya... Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Temsili Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonunda aynı bu şekilde kulaklığı fırlatacaksın. Tek sen değil ben de fırlatacağım. Cahillik ile alınan kalitesiz markaların kalitesiz fason mallarını kullanmaya devam.
PustiPowerV2 dedi: Maalesef alamadım. Yine kaldık Medusa'ya... Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Temsili Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonunda aynı bu şekilde kulaklığı fırlatacaksın. Tek sen değil ben de fırlatacağım. Cahillik ile alınan kalitesiz markaların kalitesiz fason mallarını kullanmaya devam.
MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #20 Elassar dedi: Hocam aldım ben de ancak mikrofonunu çalıştıramadım uzatma ile bağladığım halde. Sizde var mı böyle bir sıkıntı? Genişletmek için tıkla... Eğer windows 10 kullanıyorsanız uzatma kablosunun ucunu takınca, sağ altta ne taktığınızı soracak. Oradan mikrofonu seçin.
Elassar dedi: Hocam aldım ben de ancak mikrofonunu çalıştıramadım uzatma ile bağladığım halde. Sizde var mı böyle bir sıkıntı? Genişletmek için tıkla... Eğer windows 10 kullanıyorsanız uzatma kablosunun ucunu takınca, sağ altta ne taktığınızı soracak. Oradan mikrofonu seçin.