AnkA000007
Femtopat
BİM'e 13 Ocak çarşamba günü SteelSeries Artics 1 geliyor, 349 liraydı sanırım. Almak mantıklı mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet olabilirAlınması daha mantıklı kulaklıklar var bana göre o fiyatta daha yeni aldığım Rampage Drop Plus'u tavsiye ederim Rampage Drop Plus incelemesi değerlendirmesini de yaptım almak isteyenler için bence bunu al ama karar tabii ki senin ben karışamam
Klasik saçma marka sevdası . Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol demiş MevlanaGelince ben de alacağım. Her yerde Drop Plus öneriliyor ama markadan dolayı içim rahat etmiyor. Biliyorum daha iyi bir kulaklık marka değil model önemli ama içime de sinmesi lazım.
Klasik saçma marka sevdası. Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol demiş mevlana.
Evet markaya önem veriyorum. Çünkü herhangi bir sorunla karşılaştığım zaman mağdur duruma düşmek istemiyorum.
BİM'e 13 Ocak çarşamba günü SteelSeries Artics 1 geliyor, 349 liraydı sanırım. Almak mantıklı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.