Alim Arslan Kaya
Decapat
eger en ucuz ariyorsan bendr kullaniyorum yetiyorDostlar aslında soracak yazacak pek bir şey yok sadece merak ettiğim şey 19 Nisan Cuma günü Bim'e gelecek olan akıllı saat alınır mı?
eger en ucuz ariyorsan bendr kullaniyorum yetiyorDostlar aslında soracak yazacak pek bir şey yok sadece merak ettiğim şey 19 Nisan Cuma günü Bim'e gelecek olan akıllı saat alınır mı?
Burada akıllı saat konuşuyoruz.Neye göre alınır neye göre alınmaz. Hiç yorum yapılmamış. Direk Alınmaz demişsinizde özellikleri hakkında bilgide vermemişsiniz. Xiaomi mi band alın bunun yerine diye yorum yapılmış bende diyprumki miband alana kadar samsung gear alın.oldumu şimdi. Özellikleri gayet iyi fakat su geçirme özelliği belirtilmemiş. Basit ıslanmalarda duşta vs gibi su geçirmiyorsa mevcut özellikleride göz önüne alınınca alınabilir bir ürün. Bimde satılıyor diye ürünleri kötü yorumlamayın bazen çok iyi fiyatlara ürünler satılıyor. Ben yaklaşık 7-8 sene önce 160 tl lik su sebilini 70 tl ye yine 160 tl lik dikiş makinasını 50 tl ye indirimli almıştım. Her ikisinide en ufak arızası olmadan hala kullanıyorum. Sadece sebilin musluklarından birini kırdı çocuklar.
Samsung örneği mecaziydi. Mesajlarımı tekrar okursanız başka bir şeyden bahsediyorum. Bim'in satışa sunduğu akıllı saat ile Mi Band 2 tamamen farklı ürünler. Mi Band yerine Mi Band 3 tavsiye etseydiniz bir nebze anlardım. Şimdi soruyu soran akıllı saat için yorum istemiş. Ama genelde arkadaşlar akıllı saat özelliklerinden çok uzak olan Mi Band2 tavsiye etmiş. Bunu vurgulamak istedim. Spor yapıyorum adımlarımı saysın diyorsan Mi Band 2 alınır. Ama çağrıları göreyim yöneteyim vs için alınmaz. Mi Band2 yerine Mi Band3 en azından tavsiye edilebilirdi. Bunu anlatmak istedim.@golge1710 Aynı fiyat aralığında Samsung Gear varsa alalım.O özellikler 40-60 Liralık akıllı saatlerde de var, BiM'dekini özel kılan nedir? Bu tarz ucuz saatlerden 2 defa aldım, kola takılıp sosyal bir ortama girilecek cihaz değiller. Görüntüleri çok ucuz ve oyuncakmış hissi veriyor. Aldığım iki saati de küçük çocuklara hediye ettim.
Captcha Verification
Sen mi öğreteceksin bana? Önce üslubunu düzelt. Bozulunca her yerde Bim var götürüyorsun alıyorlar. 100 TL'ye ne bekliyordun? Ben de ucuz istemeyenler için Samsung Gear tavsiye ettim.Burada akıllı saat konuşuyoruz.
Dikis makinasi, su sebili olsaydı yorumlar da farklı olurdu.
Bu ürünler garantisi var denilip bozulduğunda karşında servis bulamadığın, belirtilen ozellikleri düşük pil kapasitesi ve kalitesiz malzemesi nedeniyle kullanırken zevk almaz duruma gelip bir iki haftada üründen sikilacaksiniz.
Mi band de bu ozelliklerin çoğu yok ama olmasi gereken özellikler var. Araştır öğren.
Ucuz mal alacak kadar zengin degilim.
100 TL ye Samsung Gear?Samsung örneği mecaziydi. Mesajlarımı tekrar okursanız başka bir şeyden bahsediyorum. Bim'in satışa sunduğu akıllı saat ile Mi Band 2 tamamen farklı ürünler. Mi Band yerine Mi Band 3 tavsiye etseydiniz bir nebze anlardım. Şimdi soruyu soran akıllı saat için yorum istemiş. Ama genelde arkadaşlar akıllı saat özelliklerinden çok uzak olan Mi Band2 tavsiye etmiş. Bunu vurgulamak istedim. Spor yapıyorum adımlarımı saysın diyorsan Mi Band 2 alınır. Ama çağrıları göreyim yöneteyim vs için alınmaz. Mi Band2 yerine Mi Band3 en azından tavsiye edilebilirdi. Bunu anlatmak istedim.
Sen mi öğreteceksin bana? Önce üslubunu düzelt. Bozulunca her yerde Bim var götürüyorsun alıyorlar. 100 TL'ye ne bekliyordun? Ben de ucuz istemeyenler için Samsung Gear tavsiye ettim.
Ben almıştım. 2-3 ay oldu hala kullanıyorum. Hiçbir arıza vermedi.Dostlar aslında soracak yazacak pek bir şey yok sadece merak ettiğim şey 19 Nisan Cuma günü Bim'e gelecek olan akıllı saat alınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.