BİM'e gelecek olan SteelSeries Artics 1 nasıldır?

ByBerlin

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar 13 Ocak'ta BİM'e gelecek olan SteelSeries Artics 1 kulaklığının bildiğiniz özellikleri neler?

Şimdi diyeceksiniz, bize soracağına git YouTube aç bak.

Baktım ve pek de yeni videolar veya kaliteli videolara denk gelmedim çünkü.
Sizce 350 TL verilir mi veya kalitesi nasıl?

Bir de sunu soracağım kulaklık 350 TL eğer bulup alabilirsem alacağım internet sitelerinde ise 600-1200 arası fiyatı var ben bu kulaklığı alıp hiç kullanmadan 0. el olarak ne kadara satabilirim/veya kısa bir süre kullanıp neredeyse sıfır şeklinde ne kadara satabilirim?

2901. konu kulaklıkla alakalı.
Kulaklık alınır ama biraz daha arttırılıp Drop Plus alınabilir.
Ama biz tüketicilerin bu kulaklığı alabileceğini pek düşünmüyorum.
Zaten bütün şubelere maksimum 3-4 tane gelecek onları da hemen alırlar hatta almışlar bile.

Merhabalar 13 Ocak'ta BİM'e gelecek olan SteelSeries Artics 1 kulaklığının bildiğiniz özellikleri neler?

Şimdi diyeceksiniz, bize soracağına git YouTube aç bak.

Baktım ve pek de yeni videolar veya kaliteli videolara denk gelmedim çünkü.
Sizce 350 TL verilir mi veya kalitesi nasıl?

Bir de sunu soracağım kulaklık 350 TL eğer bulup alabilirsem alacağım internet sitelerinde ise 600-1200 arası fiyatı var ben bu kulaklığı alıp hiç kullanmadan 0. el olarak ne kadara satabilirim/veya kısa bir süre kullanıp neredeyse sıfır şeklinde ne kadara satabilirim?

Bence halk olarak şu kar etme amaçlı dolandırıcılığı bıraksak. Ekonomimiz kötü diye laf ediyoruz ama hala piyasa yükseltme peşindesiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı