BIM'e gelen Arctis 1 kulaklığı kaçırdım

Bütçe
369
Katılım
26 Nisan 2020
Mesajlar
261
Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Günlerdir beklediğim kulaklık için BİM'e gittim. Adam burda satılmaz diye kasabadan ilçeye göndermiş. Orayı aradı, satmış o da hemen.
Acaba bu SteelSeries Arctis 1 kulaklığı nerden bulabilirim? Burada Technopat halkından bir yardım isteyeceğim, eğer müsait olan varsa çevresindeki bimlere sorabilir mi, kalmış mı bu kulaklıktan diye.
Kulaklığın fiyatı 349, satın alıp fişiyle birlikte kutusu açılmadan gönderenden +20TL ye 369TL ye satın alabilirim. Ayrıca çok da büyük bir iyilik yapmış olur. Yardımcı olacak varsa teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Günlerdir beklediğim kulaklık için BİM'e gittim. Adam burada satılmaz diye kasabadan ilçeye göndermiş. Orayı aradı, satmış o da hemen.
Acaba bu SteelSeries Arctis 1 kulaklığı nereden bulabilirim? Burada Technopat halkından bir yardım isteyeceğim, eğer müsait olan varsa çevresindeki BİM'lere sorabilir mi, kalmış mı bu kulaklıktan diye.
Kulaklığın fiyatı 349, satın alıp fişiyle birlikte kutusu açılmadan gönderenden +20TL'ye 369TL'ye satın alabilirim. Ayrıca çok da büyük bir iyilik yapmış olur. Yardımcı olacak varsa teşekkürler.

Mağazalarda 1 ürün var onu da coğunda çalışanlar kendilerine tanıdıklarına ayırdılar.
 
download.jpg
 
CH321 almanızı öneririm, fiyatı Arctis 1 ile aynı ve Arctis 1'den daha iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı