BİM'e gelen Monster sistem alınır mı?

Şu fiyata bu var falan demeden önce taksit seçeneğini de aklınızda bulundurun arkadaşlar. Herkes tek seferde nakit sayamıyor alış verişlerinde.
Bu sistemler için değer mi değmez mi hesabını yapmadım ama ülkemiz koşullarında 12 ay taksit ile ürün satmak için en az 1.5 katını istemek gayet normal bence.

Arkadaşlar merhaba, görselde attığım masaüstü bilgisayar peşin fiyatına 12 ay taksit yapmasını da göz önünde bulundurursak sizce alınır mı?

Eki Görüntüle 2445499
Hocam bilgisayar satan sitelere bakarsanız bu ozelliklerdeki bir sistemin 25 bin civarina bulunabildigini görebilirsiniz 12 taksit seçeneğiyle bile bu fiyatlara gelmiyor ayrıca bir tanesinde faizsiz 3 taksit seçenegi mevcut.

Şu fiyata bu var falan demeden önce taksit seçeneğini de aklınızda bulundurun arkadaşlar. Herkes tek seferde nakit sayamıyor alış verişlerinde.
Bu sistemler için değer mi değmez mi hesabını yapmadım ama ülkemiz koşullarında 12 ay taksit ile ürün satmak için en az 1.5 katını istemek gayet normal bence.
Su dusunceye karsit gorus varsa gormek isterdim acikcasi.

Lütfen ciddiyim deme. Lütfen.

Arkadaşlar merhaba, görselde attığım masaüstü bilgisayar peşin fiyatına 12 ay taksit yapmasını da göz önünde bulundurursak sizce alınır mı?

Eki Görüntüle 2445499
Herkes hazır sisteme laf atmış ama 3050 laptop'un da 36k olması uçuk. Üstelik kasası da klasik Monster kasalardan.

Yeni konular

Geri
Yukarı