BİM'e gelen Monster sistem alınır mı?

Bim, A101, Şok aktüelin bir anlamı kalmadı hocam bakıyorum internette daha ucuza(largo dahil) veya aynı fiyata...

Aynı parçalar. Bir tek kasa farklı ve soğutucu yok onu da Cooler Master 1600TL beyaz soğutucuyu eklersiniz. Yine ucuz.
nerde aynı parçalar? Monster sistemde anakart B760, akvaryum kasa olması gayet kötü fakat daha pahalı. Bunlar göz önünde bulundurularak ve ömür boyu bakım garantisi aynı zamanda taksit göz önünde bulundurularak alınabilir sistem. Bir yakınım aldı monster sistemi, 65 70 dereceleri geçmiyor en kral oyunlarda.

Nerede aynı parçalar? Monster sistemde anakart B760, akvaryum kasa olması gayet kötü fakat daha pahalı. Bunlar göz önünde bulundurularak ve ömür boyu bakım garantisi aynı zamanda taksit göz önünde bulundurularak alınabilir sistem. Bir yakınım aldı Monster sistemi, 65 70 dereceleri geçmiyor en KralOyun'larda.

Anakartı B760 secebiliyorsun hatirlatirim 😀. Akvaryum kasalarinda hava akisinin mesh kasalara gore daha kotu sırf goruntu icin. Akvaryum kasa secsen yine daha ucuz. Arada 10k ya yakin fark var en leş kaliteli sisteme verebilirsin 40k. Ben tek elimle bakımı yapsam daha duzgun yaparim onu da söyleyim.

Anakartı B760 secebiliyorsun hatirlatirim 😀. Akvaryum kasalarinda hava akisinin mesh kasalara gore daha kotu sırf goruntu icin. Akvaryum kasa secsen yine daha ucuz. Arada 10k ya yakin fark var en leş kaliteli sisteme verebilirsin 40k. Ben tek elimle bakımı yapsam daha duzgun yaparim onu
Zaten mesh kasaların daha iyi olduğunu söyledim. Ama akvaryumlar daha pahalı ve attığınız sistemde seçilecek bir akvaryum kasa yok. Anakartı 4 bin tl daha koyarak seçtik diyelim. 1500 2000 e de soğutucu aldık diyelim yine masraf oldu 35 36?

Zaten mesh kasaların daha iyi olduğunu söyledim. Ama akvaryumlar daha pahalı ve attığınız sistemde seçilecek bir akvaryum kasa yok. Anakartı 4 bin TL daha koyarak seçtik diyelim. 1500 2000'e de soğutucu aldık diyelim yine masraf oldu 35 36?

Tam olarak anakart nerede 4K? Monster'ın çöp anakartından daha iyi. Sogutmayida 1.2K ya halledersin rahatça Gaming genden alıp İyzico cashbackleri ile.

Screenshot_20250331_115826_Chrome.jpg

Anakartı B760 secebiliyorsun hatirlatirim 😀. Akvaryum kasalarinda hava akisinin mesh kasalara gore daha kotu sırf goruntu icin. Akvaryum kasa secsen yine daha ucuz. Arada 10k ya yakin fark var en leş kaliteli sisteme verebilirsin 40k. Ben tek elimle bakımı yapsam daha duzgun yaparim onu da söyleyim.
Fiyat konusunda haklısın, Monster uzun bir süredir F/P olarak kötü bir konumda. Fakat servis olayı için yanılıyorsun. F/P olarak iyi olduğu zamanlarda Monster kullanıcısıydım. Ne zaman servislik bir durum olsa çok hızlı ve sorunsuz şekilde çözdüler. Hatta artık pek kullanmadığım 6-7 yıllık laptopumun şişen bataryasını direkt sıfırıyla değiştirmişlerdi. Üstüne talep etmememe rağmen eskiyen tuşları sıfırlayıp, yeni termal macun sürüp, kasa temizliği yapıp vermişlerdi. Çevremde 4 tane daha Monster kullanıcısı vardı ve onlarda hep servisinin kalitesinden bahsederdi..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı