Bimeks Garanti Süreci

Batuhan Özkan

Hectopat
Katılım
14 Mart 2015
Mesajlar
465
Makaleler
4
Çözümler
1
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Üniversite / Bilgisayar Programcılığı
Merhabalar;

Şubat ayında aldığım Sony MDR ZX-100 kulaklığım sağ tarafından ses kesildi ve 3 hafta önce Bimeks'e gittim 6 ay geçtiği için benim yetkili servise göndermem gerekiyormuş. Bana verilen kağıtta "Gönderi ücretini Bimeks karşılar" yazmakta, fakat gönderdiğim ürün bana kargo ücretini ödemediğim için geri geldi.

Ben kargo ücreti verirsem Bimeks bana hediye çeki mi veriyor yoksa yanlış bilgilendirme mi söz konusu ortada?

Ek olarak, bütün mağazaların problemli ürünü kendileri göndermesi gerekmiyor mu ?
 
Son düzenleme:
6 ay geçtiği için benim göndermem gerekiyor demişsiniz servise. Bimeks kendi gönderdiği ürünün kargo ücretlerini karşılar. Yoksa size niye hediye çeki versin?
 
6 ay geçtiği için benim göndermem gerekiyor demişsiniz servise. Bimeks kendi gönderdiği ürünün kargo ücretlerini karşılar. Yoksa size niye hediye çeki versin?

Oradaki yetkili kişi bana yurtiçi kargo ile anlaşmamız var sen sadece kargoyu göndereceksin demişti.
 
Anlaşmam var dediğine kendileri karşılayacak galiba kargo ücretini, veya indirimli olarak gönderebileceksin. Bimeks'ten hiç ürün almam, prosedürleri nasıldır bilmiyorum.
 
En iyisi yarın bir gidip detaylarını iyice öğrenmek.

Bugün gittim Bimeks'e sordum siz ödemiyormusunuz diye servis firması ödüyor dediler bende onlarda ödemiyor dediğim zaman sen ödeyeceksin diye saçma sapan bir cevapla karşılaştım nereye şikayet etmem gerekiyor çünkü bana verilen kağıtta bile Kargo ücretini Bimeks karşılar diye bir ibare mevcut yardımlarınızı bekliyorum :/
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı