Bin TL'ye mousepad önerisi

@kxy zaten kral e sporcu falan değilsen aradaki farkı 10 saat kullanınca falan anliyorsun.

Hocam spirit of aim alirsam boy farkindan dolayi prosunu alirim. Banamin 40x40 lazkm

Spirit of aim normal versiyon 47 X 42 longteng asla önermiyorum bakmayın yayıncıların falan kullandığına hellian bir ara kullanıyordu longteng 2-3 tane vardı kötü olmasın diye değişimli kullanıyordu yüzeyi sorunlu alınmaz spirit of aime geçti hellianda

Hocam spirit of aim alirsam boy farkindan dolayi prosunu alirim. Bana min 40x40 lazkm
Hocam zaten 47x42 boyutu.
En az 40x40 istiyorsan sana uygun

Klasse Longteng huoyun iyi mi? Ben de laptop için mouse pad arıyorum da dün açtığım konuda biri tavsiye etmemişti. Porge longteng önermişti. 1.000TL de gözüme çok geldi, daha uygun fiyatlı mouse pad öneriniz var mıdır?
Klasse daha iyidir ve sizi üzmez, kuzenimde var 8 aydır kullanıyor ve mis gibi Mouse pad.

Spirit of aim normal versiyon 47 X 42 longteng asla önermiyorum bakmayın yayıncıların falan kullandığına hellian bir ara kullanıyordu longteng 2-3 tane vardı kötü olmasın diye değişimli kullanıyordu yüzeyi sorunlu alınmaz spirit of aime geçti hellianda
Hocam klasse arkadasta var dokusu cok hosuma gitmedi. spirit of aim bütceyi asiyor ama az yeriz. Pro almaya gerek varmi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı