Binada altyapı yok

Marco van Basten

Hectopat
Yer
Sicilian
Daha fazla  
Meslek
Sicilian Mafia
Arkadaşlar 7-8 ay önce yeni bir binaya taşındık taşınmamızdan 1-2 ay sonra daireye kadar obk döşendi fakat o zamandan beridir hiçbir gelişme yok. Binamız 7 katlı her katta 3 daire var her türlü mecralardan ulaştık imza toplayıp dilekçe bile verdik ama kimse ilgilenmiyor artık canım sıkılmaya başladı nasıl bir yol izleyebilirim?

@Dejuf

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 7-8 ay önce yeni bir binaya taşındık taşınmamızdan 1-2 ay sonra daireye kadar obk döşendi fakat o zamandan beridir hiçbir gelişme yok. Binamız 7 katlı her katta 3 daire var her türlü mecralardan ulaştık imza toplayıp dilekçe bile verdik ama kimse ilgilenmiyor artık canım sıkılmaya başladı nasıl bir yol izleyebilirim?

@Dejuf
Bizim de alt yapı yok ama bir alt sokakta ki Telekom kutusundan siyah kablo ile 3. Kata çekmişlerdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırasıyla E-Devlet aracılığı ile bu üç yere başvurunuz;

Bunlardan bir haber gelmez ise en son buraya başvurun;

Son düzenleme:

@Dejuf
Yukarıda arkadaşlar ne yapmanız gerektiğini yazmış zaten ama madem beni etiketlediniz ben de cevap vermiş olayım.
Dairelere OBK çekim işlemini TT ekibi gerçekleştirdiyse adresiniz için bir proje söz konusu demektir. Şu aşamada yapabileceğiniz pek bir şey yok. Bölgedeki yoğunluğa bağlı olarak bir süre sonra fiber altyapı kurulur ve aktif edilir. Net bir süre vermek mümkün değil.
Yok OBK'yı TT ekibi değil de müteahhit döşettiyse binanıza dair bir proje olup olmadığını biz buradan bilemeyiz. Bunu öğrenmek için müdürlüğe gidip açık adresinizi vermeniz ve dilekçenizin ne durumda olduğunu, binanız için bir proje çizilip çizilmediğini, çizildiyse projenin akıbetini sormalısınız.

Yukarıda arkadaşlar ne yapmanız gerektiğini yazmış zaten ama madem beni etiketlediniz ben de cevap vermiş olayım.
Dairelere obk çekim işlemini TT ekibi gerçekleştirdiyse adresiniz için bir proje söz konusu demektir. Şu aşamada yapabileceğiniz pek bir şey yok. Bölgedeki yoğunluğa bağlı olarak bir süre sonra fiber altyapı kurulur ve aktif edilir. Net bir süre vermek mümkün değil.
Yok Obk'yı TT ekibi değil de müteahhit döşettiyse binanıza dair bir proje olup olmadığını biz buradan bilemeyiz. Bunu öğrenmek için müdürlüğe gidip açık adresinizi vermeniz ve dilekçenizin ne durumda olduğunu, binanız için bir proje çizilip çizilmediğini, çizildiyse projenin akıbetini sormalısınız.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı