Semre57
Megapat
Daha fazla
Yıllardır turktelekom kullaniyordum. 16Mbit paket olmasına rağmen 3-4MBIT'i aştığım olmadı. Ev çok mu yeni değil aslında altyapının vdsl/fiber olmaması normal fakat altyapı ADSL bile olsa en azından bir 8MBit'i bile göremedim. İşin ilginci aynı binada 3 ya da 2 kat ustumuzdeki komsumuzun turktelekom kullanarak 24Mbit'e yakin hız alması. Laptoptan bağlanıp indirme yapıyordum Wi-Fi tam çekmemekle birlikte 2/2.5MB indirme yapıyordum (komşudab). Bunca hikayeyi anlatma sebebim şu; aynı binada aynı altyapıya sahip olmamiz gerekiyor. Nasıl bir ekstrem durum olabilir de o 24Mbit alırken ben 3'den fazla alamıyorum? Anlamadım. Şunu da ekleyeyim bizim modemi ADSL'e bagladigimiz yer biraz farkli. 3 ağızlı bir priz var. 3 ağızlı fişi takiyoruz fisin ucundaki DSL'i de modeme. Normalde böyle değil ADSL olduğu için mi onu da anlamış değilim. Geçtiğimiz ay iptal ettik Telekom'u. Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum. Uzun uzadıya konuştum desteklerinin bu kadar iyi ve hızlı olması da beni TurkNet'ten caydırdı diyebilirim. Ve yine Millenicom'un su an ilk ay bedava kampanyası yok ama kullanan varsa davet kodu paylaşırsa ikimiz de 1'er ay bedava yararlanabiliriz. Böylelikle denemiş de olurum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör: